Aktywne Wpisy
czwartafaza +584
Siedzę tutaj już z 10 lat i główna to od dawna był psychiatryk, ale ostatnio mirko to też niezłe Tworki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakieś kręcenie korbą, co drugi wpis to nienawiść do kobiet, wyśmiewanie Uznańskiego bo wykopkom nie podoba się jego żona czy coś. A połowy szamba nawet nie widzę bo wszystko wrzucam na czarnolistę.
Nie ma już miejsca w internecie które byłoby normalne. Kiedyś były fora,
Nie ma już miejsca w internecie które byłoby normalne. Kiedyś były fora,

JakDorobic_com +44
Witam w kolejnym tygodniu naszych zmagań. Kolejne #rozdajo i kolejna stówka na zakupy w Allegro do zdobycia.
Zasady są proste jak zwykle. W komentarzu piszecie odpowiedź na pytanie: jakiej jednej rzeczy o finansach żałujesz, że nie wiedziałeś/aś wcześniej?
…oraz zostawiacie plusik.
A
Zasady są proste jak zwykle. W komentarzu piszecie odpowiedź na pytanie: jakiej jednej rzeczy o finansach żałujesz, że nie wiedziałeś/aś wcześniej?
…oraz zostawiacie plusik.
A
źródło: rozdajo wykop jakdorobic
Pobierz

@telemach20:
Może to był hukowy?
@wygolony_libek-97: coś więcej?
Komentarz usunięty przez autora
@pandagata nic mnie to nie obchodzi. Psiarze mają mieć oczy w dupie i przewidywać że ktoś będzie szedł, a jak nie przewidzą to nadal ich wina i niech płacą. Nie panujesz nad kundlem nie miej go.
@telemach20 Dlatego nie możesz nosić broni.
Gdyby to było takie proste to zacznijmy od tego, że W OGÓLE nie musiałbym udawać że obchodzi mnie jakiś sport czy inne zawodnictwo, uczyć się przepisów dyscyplin które mam gdzieś bo lubię rekreację indywidualną.
Banalnie prosty egzamin byłby do jednego celu z jednego egzemplarza broni
Gdyby strzelił w psa w momencie, kiedy strzelił - strzeliłby bezpośrednio w zaatakowaną kobietę. Baranie.