Wpis z mikrobloga

@WielkiNos ogółem zgodzę się ze jest dużo psiarzy którzy są głupi ale tutaj widać że ten pies wyskoczył zza ogrodzenia xd to znaczy to faktycznie jest dziwne, bo chociaż jest ono dosyć niskie to i tak jestem w szoku że to przeskoczył i myślę, że właściciel też mógł nie być świadomy xd
  • Odpowiedz
jestem w szoku że to przeskoczył i myślę, że właściciel też mógł nie być świadomy xd

@pandagata nic mnie to nie obchodzi. Psiarze mają mieć oczy w dupie i przewidywać że ktoś będzie szedł, a jak nie przewidzą to nadal ich wina i niech płacą. Nie panujesz nad kundlem nie miej go.
  • Odpowiedz
@wygolony_libek-97: Nie bronie chorego polskiego prawa, ale kto cię w Polsce na sportowe papiery odpytuje z czegokolwiek? Egzamin jest banalnie prosty, chociaż jest tam trochę bezsensownych numerków do zapamiętania.
  • Odpowiedz
@bukszpryt to fajnie, że chociaż dostrzegasz pewne objawy, zamiast wmawiać sb i innym że zielone jest czarne i wgl to wcale nie boli, ani trochę :-P

Gdyby to było takie proste to zacznijmy od tego, że W OGÓLE nie musiałbym udawać że obchodzi mnie jakiś sport czy inne zawodnictwo, uczyć się przepisów dyscyplin które mam gdzieś bo lubię rekreację indywidualną.

Banalnie prosty egzamin byłby do jednego celu z jednego egzemplarza broni
  • Odpowiedz
@hoodoovoodoo dobrze, że gdy wynajdywano urządzenia elektryczne nie było takich mądrych doszukiwaczy co kto może - bo inaczej to dzisiaj do obsługi jakichkolwiek AGD byłby wymagany wiek min. 13 lat i świadectwo kwalifikacyjne wystawiane przez Dyrektora szkoły XD
  • Odpowiedz
@wygolony_libek-97: Do obsługi niektórych są wymagane uprawnienia, przez takich najmądrzejszych jak ty. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Gdyby strzelił w psa w momencie, kiedy strzelił - strzeliłby bezpośrednio w zaatakowaną kobietę. Baranie.
  • Odpowiedz