Aktywne Wpisy

olito +37
Kurła, myślałem, że to jakiś chiński SUV a to Rolls Royce za 3 bańki. Koleś se kupił hot doga z czoskowym sosem i sobie je w środku w aucie. Tak trzeba żyć. #motoryzacja #samochody #luksus #bogactwo #rollsroyce
źródło: temp_file7417843531685632931
PobierzZawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

#smiesznypiesek #bron #strzelectwo
@Stulejman_Wspanialy: cicho, przecież na filmach trafiasz centralnie w środek łba. xD
@hoodoovoodoo: badum tss ;)
Ty tak na serio ? Xdddd
@pandagata: Jak widać tego, że jego pies jest pier...ty też nie był świadomy, dlatego powinien mieć zakaz posiadania psów, a za tę akcję powinien zapłacić bardzo wysoką grzywnę, a burek powinien pójść do uśpienia.
Denerwuje mnie, kiedy ludzie nie rozumieją, że można się odnieść do bardzo wąskiego fragmentu jakiegoś szerokiego zagadnienia, pomijając kompletnie całą resztę. To, że twierdzę, że egzamin jest banalny, nie oznacza, że zgadzam się z tym, że powinien w ogóle być jakiś egzamin. Broń to narzędzie. Nie ma
Takie #piekloperfekcjonistow ale Xd to ponoć nazwa programu, a to cytowanie niestety zawiera wzmianki mirków do których się ktoś odniósł (a którzy zwykle są zupełnie innego zdania) :-P
I nie nazywałbym tego prawa "naszym", bo mam pewne przekonania ideowe i wiem, że prawodawca uważa, że jego racja jest najmojsza i ci za bardzo wyboru nie daje ani o zdanie nie pytał :-/
I nie, nie zgadzam się z
Tyle.
Jednak te prawa są tyle warte ile skłonność normictwa do ich nieomijania. Nawet nominalnie wysokie kary