Aktywne Wpisy

smutny_czlowiek +1087
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Francesco123 +327
Koorwa, rzuciłem luźną robotę w korporacji bo były 3 zmiany, zero stresu kon zwalony itd każdy wie o co chodzi, naczytałem sie k---a głupot że tak nie wolnoo, trzeba być ambitnym, nie można cale zycie siedziec w jednej firmie... i co? K---a poszedlem do prywaciorza bo jedna zmiana xD i jak myślicie jak jest? Jest k---a p--------e, c-----a umowa na zasadzie zarobisz jak bedzie premia uznaniowa a na papierku minimalna, kamer od

Dużo się nie działo, to był tydzień odpoczynkowy przez kolejnym miesiącem wyjazdów co weekend, na grube kilometry.
Wczoraj jeżdżąc gravelem po okolicach Dusznik, złapała mnie sroga burza z gradem. Stałam w środku lasu, pioruny waliły, deszcz i grad leciały z nieba gęsto, a temperatura spadła o
10 stopni. Przeczekałam tak całą akcję, wygrzebałam się z zaspy gradu i jak się zaczęło przejaśniać, to ruszyłam w błotnych potokach do domu. Z każdą chwilą się robiło coraz słonecznej, a wszystko zaczęło parować. Klimat oceńcie sami ;) więcej zdjęć w komentarzach!
#rowerowyrownik #wspodnicynaszosie #gravel #wykopcanyonclub #rower
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_4393
Pobierzźródło: IMG_4381
Pobierzźródło: IMG_4407
Pobierzźródło: IMG_4399
Pobierz@wspodnicynamtb: zajebiście nieodpowiedzialny klimat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co myślisz o jego malowaniu?
@SkwarSki halo jaka szara myszka xD spoko jest, chciałam szary rower, mam dwa szare ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pawlos10rs nie przewidzisz że walnie gradem w Ciebie. I tak już zawracałam i skracałam trasę.
źródło: IMG_4414
Pobierz