Aktywne Wpisy

Wrrronika +97
Pluję z całego serca na h----d
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
Reklamy totolotka powinny być zakazane
Szczególnie, że próbują złapać ludzi na taką tanią obietnicę, karmiąc nadzieję.
Polegać to można na działaniu, a nie na szczęściu. W życiu zdarzają się lepsze i gorsze okazje i mamy je wtedy złapać sami.
Ugh
źródło: 1000060386
Pobierz
R4vPL +6
Gdzie Wy pracujecie ze możecie sobie pozwolić na siedzenie tu o tej porze xD
ja nie mogę spać i jakoś się trzeba odmóżdżyć
ja nie mogę spać i jakoś się trzeba odmóżdżyć

Kiedys bylem pozytywny, usmiechniety ale ludzie mnie obgadywali, koledzy, zdradzila mnie dziewczyna, w pracy to samo. To ludzie uczynili mnie podlym, toksycznym degeneratem. Stalem sie zupelnie apatycznym odludkiem i wiecej szczescia sprawia mi jak komus dzieje sie krzywda niz jak dzieje sie dobrze. Zalosne i przykre ale tak jest. Najbardziej boli zachowanie dziewczyn po zwiazkach, o ktore bardzo dbalem. W zwiazku super, a po zakonczeniu takie slowa ze az sie plakac chce. Nie wiem jak mozna byc szczesliwym funkcjonujac wsrod ludzi. Jak sie wyglupialem zeby bylo smiesznie, to ludzie za plecami mowili ze jestem tepakiem i zema trzeba gadac jak z debilem. To kolega powiedzial o mnie. Super... Jak w zwiazku z dziewczyna jestem to komplementy prawi, kocha, potrzebuje, a po rozstaniu zamieniam sie w toksycznego incela. Nienawidze tak bardzo ludzi, mam ochote krzywdzic fizycznie osoby, ktore krzywdza mnie psychicznie. Ostatnio troche wyszedlem do ludzi i co? Smieja sie z jakiegos typa za plecami a jak do nich podchodsi to z nim gadaja jakby nigdy nic i sie usmiechaja... A powiedz mu wprost ze jest kurva to jeszcze obroci to przeciwko tobie.
#samotnosc #gorzkiezale #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
nie wiem czy "przyciągałem" w życiu złych ludzi czy "już tak jest", ale sam też mam dość ludzi
odkąd prowadzę samotniczny tryb życia mój komfort znacznie wzrósł
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero