Aktywne Wpisy

czerwony_ptak +191
do wszystkich, którzy tak robią - po co dajecie lewy kierunkowskaz na rondzie ? co kogo obchodzi dokąd jedziecie ? ważne żeby poinformować kiedy się z tego ronda zjeżdża. dzisiaj napotkałem takiego delikwenta - jedzie i miga tym lewym i zjeżdża, cały czas świecąc lewym. da fak ?
#zalesie #polskiedrogi
#zalesie #polskiedrogi

Phallusimpudicus +1149

Mam nadzieję, że dzięki temu wywindują się #linux i Chrome OS a MS w końcu upadnie i sobie głupi ryj rozwali. 2025 to będzie rok linuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#windows #chromebook #komputery
źródło: google-chromeos-flex-windows-wsparcie
Pobierz@meltdown: no te ceny szybko idą w górę, a same zamienniki też nie trzymają oryginalnych parametrów.
Raz w życiu się zdecydujesz, ale za drugim to już przemyślisz temat.
Komentarz usunięty przez moderatora
@meltdown: Gates znany jest z miłości do planety
@Khorne_: tą historię o „klikasz i działa” słyszę odkąd rozpowszechnił się projekt Wine. Umówmy się, że używam ekskluzywnie linuksa od lat 90-ych i trochę też na nim gram. Raczej wiem co mówię. To nie to samo.
@eaxata: A co chcesz robić na komputerze?
źródło: Bez tytułu
PobierzZ drukarkami masz nas, jak Janusz nie kupił HP to będzie lipa lipa
@gomjeden: Niezbyt. To bardzo wydajne procesory dalej. Może nie do gier najnowszych (chociaż też uciągną). Ale fakt, część osób zostanie przy 10.
Jest to spowodowane tym, iż teraz idzie się w optymalizację podstawowych zadań typu przeglądanie internetu. Tak więc na o wiele słabszych procesorach można już się