Aktywne Wpisy

mlody_czyzyk23 +129
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Jak macie raka lub poważną chorobę, nie liczcie na NFZ.
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
źródło: Screenshot_20250903-115145__01
Pobierz

Pozdrawiam ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: Zrzut ekranu 2024-05-29 202416
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2024-05-29 204407
Pobierzźródło: you-did-it
Pobierz@MrTusek: Dziękuję :D
Widziałem dziś kilka razy minusy, to wprowadzę równowagę bo nie mam w zwyczaju chwalenia się wynikami :)
Też mam : )
Jest też tesla, elly lily, smc, apple
a na bananie, dino i energetyka nasza
źródło: wykop
PobierzNovonordisk też planowałem, ale nie jeszcze okazji wjechać bo produkt ten sam co elly lily + czytałem nad czym pracują.
Na bananie tylko dino sobie trzymam dłużej, a tak cała energetyka około rok może rok z haczykiem
To czego najbardziej żałuję, że we wrześniu/październiku poprzedniego roku, nie wsiadłem w CCC a wsiadłem w PGE. Miałem zaryzykować, ale mówię nie no PGE
źródło: image
PobierzBrawo!
@Halineusz: mnie jeszcze te duże omijają jakimś cudem, ale wiem że się w końcu może to zmienić :)
Romanse z cfd mnie trochę uszczupliły ale szybko te romanse zakończyłem hehe