Aktywne Wpisy
Kearnage +930
zeszyt-w-kratke +43
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
Mimo że nie jestem nawet zapisany, to dzwonią, pytają się i zapraszają.
Prawie nie przyjechałem, bo źle się czułem, ale śds o dziwo nawet wylał po mnie samochód i podwieźli mnie.
Poszliśmy do kina, gdzie leciał niezbyt ciekawy film "istoty fantastyczne".
Podczas seansu czly czas się bałem że będę musiał iść do toalety i nie będę wiedział gdzie, źle wytrwałem do końca i poszedłem za tłumem, który na szczęście kierował się do WC.
Potem jedliśmy pizzę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). Jeden agent podrywał panią psychoterapeutkę xD.
Niestety nadal z nikim nie gadalem, tylko odpowiedziałem na parę pytań. Raczej wątpię, że nawet tu się zintegruje z grupą.
I koniec.
#przegryw #s----------e #qewnakwadracie #asperger
Kino, pitza, transport.
Też tak chcę.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@qew12: nieważnie, wychodź, bywaj, oswajaj się :)
Ok qewoski