Wpis z mikrobloga

@Jerzy_Kudelski: Ta tarcza obronna w polskim internecie to jest wykorzystywana chyba od czasów ask.fm albo jeszcze wcześniej. To już jest nudne po prostu do tego tacy idioci sprawiają, że później nie traktuje się poważnie osób które są faktycznie chore.
  • Odpowiedz
@jankowalski811: Generalnie największy problem tutaj jest taki, że posiadanie depresji stało się kolejnym sposobem na zbieranie szeroko pojętych współczucia i atencji oraz używania tej choroby w ostateczności jako tarczy obronnej najpierw siedząc na końcu łóżku a później kiedy zaczynają wypadać trupy z szafy co jest obrzydliwe.
  • Odpowiedz
@Jerzy_Kudelski: a gdyby tak tylko dało się temu w jakiś sposób zaradzić. Na przykład wyłączyć się z social mediów. A nie, jednak nie. Te medialne k------a po prostu nie potrafią żyć inaczej, a potem płaczą jak ktoś krytykuje coś, co sami upubliczniają.
  • Odpowiedz
  • 0
@iTheNaturat co ty p--------z chłopie. Nic o mnie nie wiesz, a insynuujesz mi jakieś pierdoły na mój temat. Myślisz, że na tagu siedzą tylko same dzieciaki? Jeżeli tak, to dopiero musisz być ograniczony. Doskonale wiem co to depresja i irytuje mnie, że szoniska tak ją bagatelizują traktując jako hasło na chwilowe problemy.
  • Odpowiedz
  • 0
@iTheNaturat spokojnie, po co ten krzyk. Z jej strony to ewidentnie nie jest depresja, nie da się mieć prób samobójczych a po chwili na luzaku wrzucac zdjęcie cipska do internety, to się nie dodaje zwyczajnie. Poza tym, jeżeli ten internet i hejterzy jej szkodzą, to niech nie monetyzuje tam.swojej nagości.
  • Odpowiedz