@mirko_anonim: standardowo pewnie zawyżasz ocenę kobiet a zaniżasz ocenę facetów. Pamiętaj, jak laska nie ma nadwagi to nie znaczy że jest już z automatu 6/10 dobra sztuka #pdk
@mirko_anonim: a mi przez myśl przeszło co w głowach maja te trzydziestoletnie baby, bo to juz baby na portalach randkowych. Latami tam tam siedzą, co one mysla, ze młodsze beda, albo ze pięć razy beda żyć.
@mirko_anonim: to jeszcze stare czasy bulwarów wiślanych. Ci ludzie siędzą niedaleko pomnika syrenki o ile wtedy już był a w oddali widać wiadukt i za nim jeszcze słynny poniat.
@mirko_anonim: większość tam co siedzi to tryhardy pajacujące nie mam cierpliwości na taki cringe i wolę zrobić trening na siłce czy pograć na gitarze niż marnować czas na coś co i tak nie zaowocuje
@mirko_anonim: dokładnie, zwykła sekta, rodzone siostry, matka i córka potrafią mieć różne ciała a oni dalej w wyparciu p------ą o genetyce, chociaż w życiu testu z genetyki by nie zaliczyli. Ryj jak nie wypał to gorszy start, ale jeszcze nie wyrok tak jak oni to postulują, to da się nadrobić, żaden z moich znajomych nie ma twarzy adonisa i jakoś nie przeszkadza w mieniu właśnie znaujomych i przyjaciół, to tylko
Dawno z żadnego "virala" w internecie nawet się nie uśmiechnąłem pod nosem. Natomiast z tej babki co się niemal przekręciła po skosztowaniu tego zakalca pruję drugi dzień. Absolute cinema. #heheszki #ksiazulo #afera #humorobrazkowy
Komentarz usunięty przez moderatora