mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
6
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
razdwatrzy55
razdwatrzy55
@mirko_anonim: chcesz mi powiedzieć że na mieście nie widzisz chłopów 190cm? To ty może byłeś w wiosce Koreańczyków pod Wrocławiem xd
12
Incel_Core2Duo
pieszo chodzisz ulicą jak ostatni lamus? gdzie masz brykę?
6
Runaway28
@mirko_anonim: na tym zdjęciu 90% osób wygląda lepiej ode mnie. Jak już to bym się porównał do tego pana.
2
Mrbimbek
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
BarBer1987
@mirko_anonim: I oczywiście mirko_anonim, pora dać na czarno bo ile można takich wysrywów czytać
1
De_Fault
De_Fault
@mirko_anonim: standardowo pewnie zawyżasz ocenę kobiet a zaniżasz ocenę facetów. Pamiętaj, jak laska nie ma nadwagi to nie znaczy że jest już z automatu 6/10 dobra sztuka #pdk
1
BlackpillNaCalego
@Runaway28: ha taki błażku z Solinki
1
500minus
@mirko_anonim: Ale tam oskariat. Policz ilu chuopów tam przypada na ile julek, a po drugiej stronie jak zwykle patologia się zbiera.
0
T.....8
T.....8
@mirko_anonim: a mi przez myśl przeszło co w głowach maja te trzydziestoletnie baby, bo to juz baby na portalach randkowych. Latami tam tam siedzą, co one mysla, ze młodsze beda, albo ze pięć razy beda żyć.
0
Runaway28
@Mrbimbek: tylko że większość zwierząt jest ładnych( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
500minus
@Mrbimbek: Przede wszystkim nie ta kategoria wiekowa na ogół.
0
P.....0
P.....0
@mirko_anonim: napisz to ze swojego konta twardzielu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
Kebab_po_browarze
@mirko_anonim: to jeszcze stare czasy bulwarów wiślanych. Ci ludzie siędzą niedaleko pomnika syrenki o ile wtedy już był a w oddali widać wiadukt i za nim jeszcze słynny poniat.
0
BlackpillNaCalego
@mirko_anonim: większość tam co siedzi to tryhardy pajacujące nie mam cierpliwości na taki cringe i wolę zrobić trening na siłce czy pograć na gitarze niż marnować czas na coś co i tak nie zaowocuje
0
smallboobslover
@BlackpillNaCalego: tylko, że oni później mają wypucowane berło po całości ^^
0
KingaM
@mirko_anonim: dokładnie, zwykła sekta, rodzone siostry, matka i córka potrafią mieć różne ciała a oni dalej w wyparciu p------ą o genetyce, chociaż w życiu testu z genetyki by nie zaliczyli. Ryj jak nie wypał to gorszy start, ale jeszcze nie wyrok tak jak oni to postulują, to da się nadrobić, żaden z moich znajomych nie ma twarzy adonisa i jakoś nie przeszkadza w mieniu właśnie znaujomych i przyjaciół, to tylko
0