Aktywne Wpisy
JaX92 +106
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +68

Druga gorszą rzeczy w tych lidlowych jest naliczanie rabatów z karty/apki lidla. Naliczają się one przed samą płatnością.
Jeszcze najlepsze jest to że komunikat po zatwierdzeniu wszystkich artykułów naliczanie rabatów, ale dopiero po wybraniu sposoby zapłaty się pojawia kwota.
Biedra w tym przypadku wygrywa bo tam rabaty się dynamicznie liczą. Na bieżąco się widzi czy wpadł rabat. W Lidlu
Za to dziwnym trafem zawszew biedrach Ekran w SCO trzeba wduszać, a nie dotykać żeby zarejestrowały wciśnięcie.
Co jest dziwne niemal te same sprzęty SCO ma Kaufland na tej samej nakładce i nie miałem takich problemów.
@modzelem: jak byłem ostatnio kilka tygodni temu to trzeba było skanować