Aktywne Wpisy

Czarny_Wilk +88
#kiszak
Obejrzałem na razie pół godziny streama, mam już dwie strony tekstu.
Kiszak jeszcze nie zaczął omawiać mojego tekstu.
Obejrzałem na razie pół godziny streama, mam już dwie strony tekstu.
Kiszak jeszcze nie zaczął omawiać mojego tekstu.
Loginieistnieje +55
Jprdl muszę o tym napisać bo się udusze. Tydzień temu w biurze pojawiła się nowa różowa, przeciętna z wyglądu, ale bardzo miła. Kilka razy zagadała czy bym jej nie podwiózł na chatę(jakoś półtorej kilometra) po pracy, ale miałem umówione zajęcia po drugiej stronie miasta więc odmawiałem. Dziś się zgodziłem... Ledwo wyjechaliśmy z parkingu a ta już sama z siebie zaczęła ssać, nigdy nie miałem tak dobrze wypucowanego berła, połknęła i jeszcze się

większości Polaków nie ruszają afery , nadużycia władzy, złodziejstwo dopóki politycy też im coś dają. PiS dbał o swój elektorat; 500+, dofinasowania gospodyń wiejskich, fundusze służące do wyprowadzenia kasy na kościoły, swoich pracowników, znajomych, rodziny, rodzina na swoim, ...
SLD poleciało bo była bieda w kraju a afera Rywina czy każda inna doprowadziłaby predzej czy pozniej tez do upadku rządu.
Z komuną też zaczeli walczyć na serio
Bo nie ma głupszych wyborców, niże te wsiowe tłuki pisowskie.
I to jest autentyczna historia, nie wymyśliłem tego. To jest żywcem myślenie wywleczone z komuny, państwowe to niczyje a za komuny było lepiej bo rządzili złodzieje ale sami pozwalali kraść.
@MrsMsx: Co ty wygadujesz, przecież aferki z pudelka to jedyny sposób na zainteresowanie polaków. Czy ktoś tu mówi o gospodarce? O budżecie?
Większość ludzi było zmęczonych PO łącznie z Tuskiem XD Który pojechał do Brukseli zostawiając partię chwiejącą się w posadach i nie mającej pomysłu na siebie. Nie pamiętasz albo nie chcesz pamiętać s----------a schyłkowego PO