Wpis z mikrobloga

#kiszak
Obejrzałem na razie pół godziny streama, mam już dwie strony tekstu.

Kiszak jeszcze nie zaczął omawiać mojego tekstu.
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czarny_Wilk: weź potem ten tekst daj chociaż komuś do przeczytania, bo wtedy da się zapoznać podczas grania/pracy. Mam nawet takiego lektora od gierek co może zgodziłby się przeczytać. Arek ma na imię niektórzy tutaj znają.
  • Odpowiedz
@Czarny_Wilk: I teraz rozumiesz dlaczego jest nas tutaj aż tylu i dlaczego "marnujemy" na to tyle swojego życia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam nadzieję że wyjaśnianie bzdur to będzie trend wśród profesjonalistów lub szeroko pojętych osób rozpoznawalnych które się non-stop pomawia bez konsekwencji
  • Odpowiedz
  • 16
@stary_asha: raczej nie, dużo pracki, a ja jeszcze będę musiał wyjść za chwilę. Myślę że pt popołudnie jest bardziej prawdopodobne, choć oczywiście staram się żeby było jak najszybciej.

No i to kiedy ja skończę to jedno, wolę żeby najpierw światło dzienne ujrzał materiał do którego się w ogóle odnoszę.
  • Odpowiedz
@Czarny_Wilk +416
#kiszak

Cześć, z tej strony autor recenzji Silent Hill f na GRYOnLine.pl. Kiszak w swojej opinii o grze (https://www.youtube.com/watch?v=4XFJEEo4suM) zarzuca wszystkim autorom recenzji z wysokimi ocenami nierzetelność i kłamstwa – poniekąd więc i mojej. Porozmawiajmy zatem o rzetelności i merytoryczności jego własnego materiału.

Rzetelna i
  • Odpowiedz
@ActiveekHere

I teraz rozumiesz dlaczego jest nas tutaj aż tylu i dlaczego "marnujemy" na to tyle swojego życia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mam nadzieję że wyjaśnianie bzdur to będzie trend wśród profesjonalistów lub szeroko pojętych osób rozpoznawalnych które się non-stop pomawia bez konsekwencji

Gdyby zalezlo Ci na wyjaśnianiu bzdur to byś przeczytał ten tekst ale Tobie nie zależy na wyjaśbianiu bzdur tylko na dojechaniu streamerowi, ktorego nie
  • Odpowiedz