Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: chociaż to wyglada jak b8 to napisze co mi pomogło
przestań analizować komu daje instagrama, z kim wypisuje, jak straci zainteresowanie zrób to samo. Nie masz na to wpływu realnie. Skup się na sobie i swoich celach, na innych relacjach a jakaś sensowna i oddana kobieta się pojawi. Nie ma sensu gonić kobiety
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): Mówię to nie jest 1 sytuacja tego typu gdzie wychodzi gdzieś poznaję kogoś i mi o tym nie mówi, czy mamy lepszy czas czy gorszy czy jesteśmy razem czy nie poznaje ciągle nowych facetów i uważa że nie muszę o tym wiedzieć bo to nie moja sprawa czy to Turków czy to czarnoskórych czy nawet i normalnych, ona uważa że to normalne i że się czepiam nad
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): A następna kwestia jest taka że to nie takie proste ją zostawić bo mamy wspólny biznes z nią i z jej ojcem i ciężko mi będzie to wszystko tak rzucić i zaczynać od 0 tak jakby, ale jak takie jej zachowania z facetami zdarzały się już niejednokrotnie, co prawda raz byliśmy wtedy razem raz nie ale sam fakt że załóżmy mijało 2-3 dni od chwilowego rozstania a
  • Odpowiedz