Aktywne Wpisy

Salido +226
Minął 49. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
204 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
215 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
204 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
215 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-34
Pobierz
Notakaprawda +163
Po wielu namowach, po 6 esperalach, braniu anticolu, 30 dni temu zdecydowałem się na terapię.
To była najlepsza decyzja w moim życiu.
#alkoholizm #a-----l #chwalesie
To była najlepsza decyzja w moim życiu.
#alkoholizm #a-----l #chwalesie
źródło: 1000014469
Pobierz

źródło: GNsY6QDXUAASvjG
PobierzNo to mały pikuś. Sprawa nieaktualna zamykam wątek. ;P
Ja całkiem niedawno szukałem rozwiązania problemu, z którym niektórzy mogli się borykać jakieś 21 lat temu.
{\displaystyle x^{n}+y^{n}=z^{n}.}
źródło: temp_file6453476235404594537
Pobierz@nastynas:
Co w sumie jest z perspektywy naszych czasów zabawne, że hosting kilkudziesięciokilobajtowych obrazków na serwerze forum było tak drogie, że żaden pasjonat nie mógł sobie na to pozwolić. Nawet gdy pobierał datki na hostowanie samego pnpBB by Przemo to zwykle i tak były projekty charytatywne.
https://wykop.pl/wpis/22210707/to-uczucie-gdy-korzystajac-z-kilku-poradnikow-nada
#webdev #programowanie #wehikulczasu
Tak, na jakimś starym anglojęzycznym, zapomnianym forum, jakimś cudem wiszącym w sieci.
Rozwiązanie 1.
W plikach gry (gdzie odkładają się stany gry i ustawienia - zwykle folder dokumenty\nazwa gry\). Jest plik o rozszerzeniu *.ini* i w nim można z palca wpisać rozdzielczość :)
Rozwiązanie 2.
Jakiś patch, który nic
Tam jest napisane jak rozwiązywać problemy z rozdzielczością czy FOV, jeśli rozwiązania istnieją.
źródło: wisdom_of_the_ancients
Pobierz