xionacz
2723
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
m.....l
@xionacz: zakupy w ciepły, letni wieczór około godziny 23, puste alejki, przyjemny chłód przy lodówkach i tych kilku pracowników snujących się bez większego celu.
1599
I.....a
@xionacz: ech te rajdy o 4 rano na tesco 24/7 po nocce na barze, by kupić mamie nową patelnię, bo wpadła tygodniówka
720
Kismeth
@xionacz: generalnie to lata 2011-2016 to było polskie opus magnum. Od tego czasu jest równia pochyła. Realna deflacja przy wzroście płac, centra handlowe otwarte w niedziele, markety całodobowe, McD całodobowe lub do późnych godzin nocnych (teraz wszystkie koło mnie zamykają o 22 xD), cheetosy po 1,80, gdzid teraz są po 7-8 zł, cheese za 2,50 zł lub 2forU za 4 xD teraz wszystko jest wielokrotnie droższe przy gorszej jakości.
236
revente
revente
@xionacz: Ta tęsknie za teskowymi ciuchami F&F. Tańsze i kilkukrotnie bardziej wytrzymałe niż szajs z h&m/zary/itp.
125
mayek
@xionacz: Jako student dorabiałem wtedy na stoisku z telefonami. Za sobotnią dniówkę (czyli 100 zł) mogłem kupić sobie 50 cheeseburgerów XD
Kupowałem tylko 5 a do tego jakieś piwko i tankowałem seicento za trzy dychy. Zostawało mi więc jeszcze 50 zł na głupoty.
102
E.....t
@Kismeth: W ogóle był taki vibe optymizmu że teraz będzie już tylko lepiej i dostatniej. A teraz? Człowiek budzi się i od razu myśl co dzisiaj podrożało albo z-----o a zaraz pewnie i zakażą bo planeta płonie.
95
hahaha322
hahaha322
@xionacz nie wiem czy wszędzie ale u mnie w mieście było przezajebiste bistro w tesco (na sklepie ich własne, nie na pasażu), żarcie po 2,5/ 100g człowiek załadował całą michę za 25 zl i byl szczęśliwy ehh
86
jamtojest2
@xionacz: Uwielbiałem robić zakupy w Tesco w środku nocy. Prowadzę nocny tryb życia i dla mnie to było zbawienie. Spokój, brak kolejek, piękna sprawa.
84
galonim
@xionacz: w Olsztynie przy wejściu był koń na monety. Ile ja godzin n------y na nim przejeździłem. Piękne czasy
78
Futhark
też uważam że to był polski peak cywilizacyjny
76
UmbertoDalleMontagne
UmbertoDalleMontagne
@xionacz: Pamiętam, jak zmuszano mnie i kuzyna za dzieciaka do chodzenia do kosciola w niedziele na 7.30. Cale szczescie, ze po drodze bylo tesco 24h gdzie mozna bylo posluchac muzyki na sluchawkach i pograc w cos na konsoli. Za hajs na ofiare jakies najtansze slodycze na powrot do domu. I po powrocie "babciu, ciociu, dzisiaj byl czytany list do teskaloniczan" (。◕‿‿◕。). I tak
55
Gomorakazowa
@xionacz u mnie w Tesco o północy grali hymn Polski xd
35
dwarfguard
@Kismeth: to był najlepszy okres w moim życiu, po tym czasie wszystko takie jakieś nie wiem
32
rosso_corsa
32
pomidorowymichal1
@xionacz bezrobocie 20% i minimalną krajową 1200 złotych
28
haabero
@xionacz: z ziomkami po melanzu się spotykaliśmy w Tesco na kabatach o 5 rano XD
26
PieknyWojciechPostrachDziewic
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
24
j.....i
j.....i
@hahaha322 25 zł za cały talerz jedzenia ponad 10 lat temu. No no. Na bogato
24
Szr1h
@xionacz: oddajcie tesco ehhh
22