Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +318
Syn wziął piłkę gimnastyczną na łóżko, przykrył się kołdrą i zaczął się turlać. Po chwili słyszę charczenie. Zaglądam, a ten zaklinowany na piłce pod kołdrą. Wyciągałem go jak z pułapki chłop 6 lat na karku, a rozum odziedziczył po ojcu. Jeszcze inspekcja szyi i ojcowskie "wody się napij" jakby to było lekarstwo na całe zło tego świata. Jakbym to żonie wytłumaczył, że mi się młody połamał pod kołdrą jak ja mecz oglądałem.

mirko_anonim +17
✨️ Zdrada po sześciu latach - jak poradzić sobie z bólem? Ⓘ
No i mnie zdradziła. Po 6 latach razem. Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że dowiedziałem się od .... typa z którym to zrobiła. Napisał do mnie na fb długą wiadomość, wyjaśnił wszystko. Poznali się na tinderze - w wiadomym celu, ona cały czas mu mówiła że jest singielką i nikogo nie ma, było kilka spotkań, randek, w końcu się zorientował
No i mnie zdradziła. Po 6 latach razem. Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że dowiedziałem się od .... typa z którym to zrobiła. Napisał do mnie na fb długą wiadomość, wyjaśnił wszystko. Poznali się na tinderze - w wiadomym celu, ona cały czas mu mówiła że jest singielką i nikogo nie ma, było kilka spotkań, randek, w końcu się zorientował

źródło: 1000000965
Pobierzźródło: 1000000964
Pobierzźródło: 1000000966
PobierzTu nie chcę być zamknięty, a do tej pory już bym był.
źródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
PobierzWyjaśniłem Ci perspektywy dolara, nawet nie napisałeś "dziękuję". Dało mi to trochę do myślenia. Teraz widzę, że idziesz w longi. Nie wiem w jakim kierunku pójdzie teraz rynek. Dlatego mnie na nim nie ma (coś tam jeszcze mam). Nie ma jasnego trendu. Równie dobrze w poniedziałek może urwać dupę,
Pobierzźródło: obraz
Pobierz@tom-ek12333: Jesteś zamknięty brakiem stopa. Brak stopa oznacza, że przyjmujesz brak swojej pomyłki w ocenie stanu rynku jako scenariusz bazowy.
Jeżeli akcje zrobią korektę- dolar góra. Łącząc wykres dolara i SP500 na to wygląda. Co my możemy innego niż przeanalizować wykresy? Pójść do wróżki? Poświęcić swoje życie na stworzenie zespołu do analizy gospodarczo rynkowej? Zapłacić za bota trejdingowego lub sygnały transakcyjne?
Pobierz