Aktywne Wpisy

simpiara +132
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +7
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

źródło: 1000000965
Pobierzźródło: 1000000964
Pobierzźródło: 1000000966
PobierzTu nie chcę być zamknięty, a do tej pory już bym był.
źródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
PobierzWyjaśniłem Ci perspektywy dolara, nawet nie napisałeś "dziękuję". Dało mi to trochę do myślenia. Teraz widzę, że idziesz w longi. Nie wiem w jakim kierunku pójdzie teraz rynek. Dlatego mnie na nim nie ma (coś tam jeszcze mam). Nie ma jasnego trendu. Równie dobrze w poniedziałek może urwać dupę,
Pobierzźródło: obraz
Pobierz@tom-ek12333: Jesteś zamknięty brakiem stopa. Brak stopa oznacza, że przyjmujesz brak swojej pomyłki w ocenie stanu rynku jako scenariusz bazowy.
Jeżeli akcje zrobią korektę- dolar góra. Łącząc wykres dolara i SP500 na to wygląda. Co my możemy innego niż przeanalizować wykresy? Pójść do wróżki? Poświęcić swoje życie na stworzenie zespołu do analizy gospodarczo rynkowej? Zapłacić za bota trejdingowego lub sygnały transakcyjne?
Pobierz