Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od praktycznie stycznia bylem na redukcji, nie byla dosc mocna, ale zeszlo okolo 10kg, do tego krecilem sporo kardio (5x45 pod koniec) i 4x w tyg. mocny trening silowy. Ogolnie mam pojecie jak redukowac z glowa, nie schodzilem dosc mocno z kaloriami i pilnowalem mocno michy. Od miesiaca jestem tak jakby na zerze kalorycznym, odpuscilem kardio, waga sie utrzymuje, ale sa momenty (np. przed chwila), ze jak mnie przyssie mimo, ze jadlem 1,5h temu, to mam jakies zawroty glowy, nie moge sie skupic i wczoraj nawet lekko przed snem byly objawy zimnych potow. Wszystko oczywiscie mija jak cos zjem bogatego w wegle. Aktualnie tez mimo malej ilosci kcal w tygodniu pozwalam sobie co tydzien na porzadnego cheata w weekend, np. dzisiaj ide z rozowa zjesc pizze, jakies lody i na co tam bede miec ochote. Sylwetka moja nie ucierpiala odkad wprowadzilem te zmiany (dalej jest definicja, jakies prazki na barkach) a jako ze chce do konca miesiaca byc na zerze kalorycznym by pozniej wskoczyc na kolejne 8 tyg redu przed masa, to gdzie szukac przyczyny? Nie powiem, bo mnie to troche zmartwilo. Przed chwila zjadlem i nawet teraz jak to pisze, to mam wrazenie, ze dalej nie czuje sie najlepiej. Jakis rozkojarzony jestem, lekko bialo przed oczami. Trenuje od lat i pierwszy raz w zyciu mam cos takiego po redukcji a redukowalem juz wiele razy. Gdzie szukac przyczyny? W poniedzialek dopiero ide na badania #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #dieta #zdrowie #medycyna #pytanie #pytaniedoeksperta

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Chuopie redukcja to zabójstwo dla organizmu porównywalne do walenia maratonów alkoholowych, myślisz że tylko tłuszcz znika z organizmu? znika też ciało, w tym przekroje ze wszystkich naczynek, tkanek i narządów. Niektóre z tych rzeczy rosną tylko raz w życiu, albo wymagają specjalnych warunków żeby się poprawnie zregenerować albo wrócić do połowy swojego poprzedniego stanu których możesz nigdy nie uzyskać w dorosłym życiu.

• Odpowiedz
@mirko_anonim: Ciężko powiedzieć. Miej na uwadze, że długa redukcja to nie tylko stres dla ciała, ale też proces strikte wyniszczający. Przede wszystkim zrób badania, żeby mieć pewność co Ci dokładnie jest skoro jak chcesz niedługo wskoczyć znów na obroty. Ja sam teraz jestem po redukcji na zerze kalorycznym do końca miesiąca, bo będę zaczynać od czerwca kolejnego prepa pod zawody i aby go rozpocząć, to muszę zbadać flaki. Powodzenia miras.

Niektóre z tych rzeczy rosną tylko raz w życiu, albo wymagają specjalnych warunków żeby się poprawnie zregenerować albo wrócić do połowy swojego poprzedniego stanu których możesz nigdy nie uzyskać w dorosłym życiu.

@mirko_anonim: Przykładowo takim narządem jest mózg: u Ciebie
  • Odpowiedz