Aktywne Wpisy
lossiemkos89 +80
Na ryneczku matrymonialnym stabilnie jak w deweloperce( ͡° ͜ʖ ͡°) #p0lka #tinder #randkujzwykopem #logikarozowychpaskow #nieruchomosci
zxc21 +16
Wytłumaczcie mi proszę jedną rzecz, bo taka mnie myśl naszła, że teraz #korposwiat ściąga pracowników do biur, że praca hybrydowa, zdalne odchodzą do lamusa. Firmy wydają sporo kasy na wynajem biur i w zasadzie po jakiego **uja tak robią, skoro można przyoszczędzić pracując zdalnie XD. Piszę z perspektywy #pracazdalna ignoranta, który był raz przez 2 lata w biurze przy podpisaniu umowy.
#pracait
#pracait
Co sądzicie o ghostingu przy zerwaniu w długotrwałym związku? Moja przyjaciółka dla ktrej jestem poduszką emocjonalną i beta orbiterem zerwała właśnie ze swoim 3 letnim chłopakiem z ktorym studiowała. Z jednej strony teraz ja wkraczam do gry o c$pę ale z drugiej niepokoi mnie to jak się wobec niego zachowała. Po trzech latach po prostu zablokowała go w social mediach i nawet mu nie powiedziała że z nim zrywa bo to jej zdaniem oczywiste i jej zdaniem jak zobaczy że nie może do niej pisać to się domyśli. Facet jest mocno zdesperowany bo nawet do mnie pisał na mess o co chodzi bo wie że jego ex ma ze mną dobry kontakt. Czy postrzegać to zachowanie dziewczyny jako redflag? Z jednej strony bardzo mi się podoba ale sam nie chciał bym być tak potraktowany. Słyszałem o urwaniu nagle kontaktu z kimś z kimsie pisze np na #tinder od kilku dni a tu mamy kilkuletni związek w którym nawet nie chciało się dziewczynie powiedzieć chłopakowi że to koniec
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: nie, przecież normalne osoby tak robią (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
przestań być tamponem, wyruchaj i kopnij w dupę tego szlaufa