Wpis z mikrobloga

@Kopyto96: da się, ja je miałem w wieku 29 lat
Może to głupotki, ale też jestem czuły na takie #!$%@?. Ale lekcje z życia mam, fajnie fajnie, motylki, uczucia, ale zawsze, ZAWSZE bądź gotowy na najgorsze i to nawet następnego dnia, czyli z reguły znaczy to miej zabezpieczenie finansowe, żeby nie skończyc jak niektórzy mircy tutaj, że koniec związku, koniec najmu, samemu nie da rady z kosztami itd.
Edit, lekcje
  • Odpowiedz
@Kopyto96: znam ten etap z opowiadań kolegów i koleżanek, wniosek mam jeden. Było im za dobrze, zbyt stabilnie i takim myśleniem psuli swoje związki.
Dziewczyna nie jest od zabawiania ciebie.
Jeśli jej wypominasz, że nie ma zainwestowań to może poszukajcie wspólnych?
Ja zakładam, że ma ale pewnie typwo kobiecie i ciebie to nie interesuje.
  • Odpowiedz
@darknightttt: Ty chyba żartujesz ze mnie xD Ja w moją dziewczynę wpoiłem wszystie moje zainteresowania, wszędzie ją zabierałem, pokazywałem jej swoje pasje, opowiadałem o swoich marzeniach, jeździliśmy do najfajniejszych krajów w tym budżecie na wakacje, organizowałem wycieczki dodatkowe i tak dalej xDDDD

W dodatku to ja musiałęm nam planować weekendy, żebyśmy coś porobili i tak dalej, bo jak nic nie było, to była depresja, że stracony weekend i zaraz do
  • Odpowiedz
  • 2
@Kopyto96 Tak z ciekawości, bo pisałeś, że się z nią wcześniej fajnie kolegowałeś. Nie wiedziałeś jaka ona jest i czy ma zainteresowania, czy nie? ¯_(ツ)_/¯
Ja raczej wiem jaki styl życia i zainteresowania mają ludzie, z którymi się koleguję i przyjaźnię.
Jak zaczynam randkować i wchodzę w związek to też już po max kilku miesiącach wiadomo, jaki ta osoba styl życia prowadzi. Wystarczy trochę poobserwować.
  • Odpowiedz
Tak z ciekawości, bo pisałeś, że się z nią wcześniej fajnie kolegowałeś. Nie wiedziałeś jaka ona jest i czy ma zainteresowania, czy nie? ¯(ツ)

@alfka: Miałem 21 lat niecałe, w sumie to 20. Byłem małolatem bez dużego doświadczenia. Spotykaliśmy się 3 miesiąće, super nam się gadało, sprawiała wrażenie takiej osoby, która chce podzielić moje. I podzieliła, częściowo tak, częściowo udawała i się zmuszała, choć tego nie oczekiwałem, ale
  • Odpowiedz