Aktywne Wpisy

#gielda Wyobrażacie sobie strajk w orlenie? 93% pracowników stacji irafinerii mówi zarządowi że kurs urósł znacząco ostatnio i należy im się część tych zysków, bo w sumie to dzięki pracownikom też jest zysk. Chcą powiedzmy 15% tego co firma zarobi w tym roku.
Ja też sobie nie wyobrażam, dlatego jestem całym sercem z pracownikami samsunga, którzy mają rozpocząć strajk 21 maja, bo domagają się części od rosnących zysków firmy.
#
Ja też sobie nie wyobrażam, dlatego jestem całym sercem z pracownikami samsunga, którzy mają rozpocząć strajk 21 maja, bo domagają się części od rosnących zysków firmy.
#
źródło: image
Pobierz
mrsopelek +194
Jakaś kawiarnia na FB napisała, że nie będzie wpuszczać do środka zwierząt. K---a, w komentarzach jaki ściek XD #psiarze #patologiazewsi #patologiazmiasta
źródło: Screenshot_20260510_090243_Facebook
Pobierz

Tak się kończy internet.
- morda;
- algorytm;
- wymagania;
Kiedyś każdy z tych punktów był mniej restrykcyjny, więc te aplikacje działały. Algorytm teraz ma robić tak byś jak najdłużej tam siedział, a najlepiej zapłacił.
Jedyne przypadki na które takie natrafiłem i ktore bym podejrzewał ze to konta boty to laski, które promują swojego ig pojedyncze. Cokolwiek do nich by się nie napisało to nic nigdy nie odpiszą. Ale to wcale nie jest takcoh kont jakoś dużo, dosłownie pojedyncze przypadki