Jakaś kawiarnia na FB napisała, że nie będzie wpuszczać do środka zwierząt. K---a, w komentarzach jaki ściek XD #psiarze #patologiazewsi #patologiazmiasta
@Average-CottonWorld-Enjoyer: Dlatego ja wystawiłem 5 gwiazdek. Nieudacznicy życiowi, którzy zniszczą komuś jego pracę, bo on nie pozwoli wejść komuś z psem. Bo k---a pies nie potrzebuje pić kawy, czy jeść lodów. 9 rano, niedziela, a już się w-------m.
@Bonaparte_34: a czytałeś posta w całości dlaczego to zrobili? Tam jest nawet zdanie, że ludzie ukrywają psy żeby wejść xd psiarze to patologia i wszędzie wlezą z psem
@mrsopelek: Byłem w Bilbao rok temu i tam każda restauracja miała naklejkę, że zakaz wstepu z psami. Do jakiej patologii doszło z tymi brudnymi kundlami, że paniusie zaczęły je wnosić do miejsc z jedzeniem i traktować na równi z człowiekiem. Miejsce gdzie można wchodzić z kundlami jest dla mnie skończone.
EDIT: Zerknąłem opinie i sporo jest od chłopów, którzy narzekają na słaby poziom, ze wzfględu na brak możliwości wejśćia z
źródło: Screenshot_20260510_090243_Facebook
Pobierzźródło: Screenshot_20260510_090630_Maps
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@mrsopelek: To samo jest, jak nie chcą z dzieciokami. Wycie od razu.
źródło: 1000016827
PobierzEDIT: Zerknąłem opinie i sporo jest od chłopów, którzy narzekają na słaby poziom, ze wzfględu na brak możliwości wejśćia z