Aktywne Wpisy

IntruderXXL +254
No cuszzz... Bark większy niż głowa... a to zdjęcie gdy jestem najmniejszym sobą, przed mutacją która nastąpi w najbliższych miesiącach
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie
źródło: Plecy
Pobierz#aaaauto #samochody #motoryzacja #sprzedam #kiciochpyta
TL;DR
Wystawiłem samochód, AAAauto jest mi w stanie zaoferować za nie pełną kwotę, jeżeli będzie w perfekcyjnym stanie - wierzyć w to? Najbliższy oddział mam 100km ode mnie.
Wystawiłem samochód - półtora roczna Skoda Kamiq, bardzo bogate wyposażenie, salon Polska, olej wymieniony, stan perfekcyjny, itd. itd.
Od razu pojawił się kontakt z AAAAauto. Pomyślałem, że spróbuję. Zadzwonił Pan -> 'zapraszamy do
TL;DR
Wystawiłem samochód, AAAauto jest mi w stanie zaoferować za nie pełną kwotę, jeżeli będzie w perfekcyjnym stanie - wierzyć w to? Najbliższy oddział mam 100km ode mnie.
Wystawiłem samochód - półtora roczna Skoda Kamiq, bardzo bogate wyposażenie, salon Polska, olej wymieniony, stan perfekcyjny, itd. itd.
Od razu pojawił się kontakt z AAAAauto. Pomyślałem, że spróbuję. Zadzwonił Pan -> 'zapraszamy do

![Motorniczy dostał pięścią w twarz. Zareagował na p-----c na przystanku [VIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c325b0049a6a4a8662cc75990f2c58c04ea0b97549587ac260933fe8eb9f8f8f,q80.jpg)

"JSON", JavaScript Object Notation, JSON – lekki format wymiany danych komputerowych. JSON jest formatem tekstowym, bazującym na podzbiorze języka JavaScript.
JSON, wym. "dżejson"
"JSON" -> Dżejson.