Aktywne Wpisy

123_ +198
Aktualizacja 1.10:
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
źródło: 2025
Pobierz
matkabozyma +15
#hotelparadise Oglądał ktoś przed chwilą live z Olą na instagramie? Olka przez przypadek wypaplała, że Kubuś wygra hotel

Stronę aktualizuję codziennie, przynajmniej 9 narzędziami, tak więc warto wracać codziennie.
Będę wdzięczny za konstruktywną krytykę i sugestie dodatkowych rozwiązań na stronie.
Obecnie wdrażam podział na kategorie, bo tego bardzo brakuje.
Na stronie nie ma żadnych reklam, ale nie ukrywam, że jeśli spodoba się Wam projekt, to będzie mi miło jeśli wesprzecie go jakąkolwiek kwotą, lub podzielicie się ze znajomymi.
Postanowiłem tez uruchomić #rozdajo, o którym więcej poniżej.
Zasady i opis #rozdajo:
1. Wśród osób plusujących, wybiorę 2, którym prześlę do 09.05.24 po 100 zł na blika.
2. Dodatkowo, jeśli zdecydujesz się wesprzeć mój projekt jakąkolwiek, drobną kwotą, klikając w niebieski przycisk „Wesprzyj projekt” z prawej, górnej strony w witrynie, to z tych osób wybiorę osobę, której również prześlę 100 zł na blika(wysokość kwoty wsparcia nie ma wpływu na wybór osoby, która otrzyma ode mnie 100 zł),
Link do strony: https://aigems.pl/
#ai #konkurs #wordpress #webdev #wordpress #rozdajo
Sporo też aplikacji, które hostujesz to są aplikacje hostowane na serwisie zewnętrznym - osobiście bardziej byłbym zainteresowany
Po szybkim zerknięciu:
- Wyszukiwarka nie ogarnia odmian słów. Wpisanie "muzyka/i/ę" daje inne wyniki
- Brak Suno i Udio, które aktualnie są mocno popularne
Komentarz usunięty przez moderatora
Umiesz czytać? To nie losowanie
Koło 19 postaram się odpisać na wszystkie komentarze.
Tutaj
https://loteria.org.pl/kara-za-loterie-promocyjna-bez-zezwolenia/
słabo to wygląda.
źródło: Zrzut ekranu 2024-05-06 191504
Pobierz