Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim tinder to w Twoim stanie niezbyt dobry wybor. Tam trzeba miec twarda dupe. Szczerze to faceci bez Twoich problemow maja p--------e wiec no, znalazlbym jakies hobby na Twoim miejscu i sie na tym skupil bo zadna baba nie jest warta Twojego zdrowia
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @HeadToTheSouth: no przecież nie ma prawie żadnej alternatywy, bo co - miałbym zagadywać losowe dziewczyny w barze jak jakaś przylepa? One są tam ze swoimi znajomymi. Na ulicy? Nie są zainteresowane poznawaniem ludzi i gadaniem z jakimiś randomam. To jest niefortunna rzeczywistość, ale teraz większość ludzi się tak teraz poznaje.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kabotyno: dla mnie największym problemem jest to, że nie jestem normalny, że przegapiłem całą swoją młodość przez niską samoocenę i depresję. Nie jestem w stanie się z tym pogodzić, że w hipotetycznym momencie, gdy ja będę pierwszy raz całował dziewczynę i dotykał jej ciała, to moi równieśnicy robili to wszyscy we własnym tempie, spali z dziewczynami, randkowali, cieszyli się z życia. W tym samym czasie
  • Odpowiedz