Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 21
@RobinSchudl: chłopie, to tylko 2 piwa, takich wyposzczonych alkusów tylko p------i, mimo wszystko głupio mi było zawracać gitare z pustymi rękoma

@Trytokiss Mariusz trzeźwy na 100%, normalna gadka, nie zapraszał, ale jakbyśmy spytali myślę że nie byłoby problemu. Na koniec kazał "wszystkich pozdrowić".
  • Odpowiedz
@TryAgain96: właśnie mamy etap kija, ale Murzyński jak dostanie 2 butelki spirolu to wróci do formy korkarza i znów będzie wszystko w---------ł i zakańczał strimowanie, bo się wyspać musi i w spokoju Terminatora obejrzeć.
  • Odpowiedz
@Trytokiss: W porównaniu z lutym musi być jeszcze bardziej d------y ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale jak byłem to na klatce w sumie nie j----o i widać że tam sprzątaczka 2 razy w tygodniu mopem przejedzie.
  • Odpowiedz
@barkan: w sumie stan meliny to niezły odstraszacz na ,,nowych włodarzy".
Może byłoby tak jak sobie wymyśla Mariusz, że jakiś widz ze starym kompem by się znalazł, i może by z litości/ciekawości ustawił im tam streama - ale już sama perspektywa włażenia do meliny jest tak odstręczająca, i to kilkukrotnie żeby im ten sprzęt nadzorować i naprawiać w razie czego, że szanse na to są w ch*j niskie.

Ja to
  • Odpowiedz