Aktywne Wpisy

SupreminTHC +58
#policja
Napisze jeszcze raz. Czy jakas gazeta wezmie na powaznie pobicie przez 5 policjantów? Czy to ze mam thc w nicku przekresla wszystko? Ostatnio zostalem zjechany ze pewnie jestem przepalony itp. nie palilem z 3 tygodnie, również podczas pobicia byłem trzeźwy, nie spalony. Idę zakładać sprawę tym 5 policjantom po weekendzie i 2 lekarzom za trwale uszkodzenia kręgosłupa. Ale mam thc w nicku to pewnie ja jestem ten zły
Napisze jeszcze raz. Czy jakas gazeta wezmie na powaznie pobicie przez 5 policjantów? Czy to ze mam thc w nicku przekresla wszystko? Ostatnio zostalem zjechany ze pewnie jestem przepalony itp. nie palilem z 3 tygodnie, również podczas pobicia byłem trzeźwy, nie spalony. Idę zakładać sprawę tym 5 policjantom po weekendzie i 2 lekarzom za trwale uszkodzenia kręgosłupa. Ale mam thc w nicku to pewnie ja jestem ten zły

Cztero0404 +191
Nie żeby coś drogie wykopki, ale nikt bardziej nie popularyzuje tego wydarzenia od was. Gdybym nie wchodził na wykop i nie widział tego co chwilę to nawet bym nie wiedział, że takie coś istnieje zresztą podobnie ma zapewne całkiem spora ilość ludzi XD #logikarozowychpaskow #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #redpill

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-04-17_060140_wykop.pl
Pobierz
#depresja #tworczoscwlasna
źródło: kwiatki
PobierzŻona kiedyś kupiła jeden z tych obrazów Paint By Numberz co dostajesz pusty obraz z małymi numerkami, zestaw farbek i wypełniasz. Wzięła jeden z takich cięższych co to numerki są bardzo drobne i jest dużo szczegółów i namalowała swojej mamie (。◕‿‿◕。) teściowa stwierdziła że to był najlepszy prezent jaki kiedykolwiek dostała bo
@Sinti: no tak typowo pod autyzm albo schizotypie, albo jeszcze inne zaburzenia, więc musisz sobie dopowiedzieć, co jest między kropkami albo dopytać, bo tego nie widzi. Na moje to op przez depresję, ma problem, żeby się zmotywować do zrobienia czegoś, bo to tym objawia się ta choroba, ale zbliżające się okrągłe urodziny mamy sprawiły, że sięgnął po
Bo wykop to Instagram dla smutnej żaby. Brakuje jeszcze coś o zdradzie przez p0lke mimo zarobków 15k i wszechstronnych zainteresowań z fizyką kwantową na czele, aby stać się tutaj idolem.
Kiedyś pod jakimś wyższym "przymusem" kupiłem czyjeś rysunki i stwierdzam, że miło jest wesprzeć osobnych, i indywidualnych artystów.
Komentarz usunięty przez moderatora
Depresja jest do d--y, ale nie trać nadzieji.
Fajniee....mama będzie mogła podlewać kwiatki na emeryturze └[⚆ᴥ⚆]┘