Aktywne Wpisy
LuckiesFlow +241
Może ktoś widział? Niestety…
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
JamesJoyce +8
#it #programowanie #programista15k #pracait
Czołem Mirki,
Zauważyłem ostatnio ciekawy i nieco dziwny trend. Na różnych grupach na Facebooku, Discordach i Twitterze, gdy pojawia się artykuł o tym, że AI może zastąpić jakąś grupę zawodową, na przykład artystów czy tłumaczy, w komentarzach dominują oburzenie i wyrazy współczucia. Jednak, gdy mowa o programistach, reakcje są zupełnie inne. Wiele osób wręcz cieszy się na myśl, że programiści mogą stracić pracę przez AI. Przykład załączony, ale jest ich mnóstwo.
Zastanawiam
Czołem Mirki,
Zauważyłem ostatnio ciekawy i nieco dziwny trend. Na różnych grupach na Facebooku, Discordach i Twitterze, gdy pojawia się artykuł o tym, że AI może zastąpić jakąś grupę zawodową, na przykład artystów czy tłumaczy, w komentarzach dominują oburzenie i wyrazy współczucia. Jednak, gdy mowa o programistach, reakcje są zupełnie inne. Wiele osób wręcz cieszy się na myśl, że programiści mogą stracić pracę przez AI. Przykład załączony, ale jest ich mnóstwo.
Zastanawiam
#depresja #tworczoscwlasna
Żona kiedyś kupiła jeden z tych obrazów Paint By Numberz co dostajesz pusty obraz z małymi numerkami, zestaw farbek i wypełniasz. Wzięła jeden z takich cięższych co to numerki są bardzo drobne i jest dużo szczegółów i namalowała swojej mamie (。◕‿‿◕。) teściowa stwierdziła że to był najlepszy prezent jaki kiedykolwiek dostała bo
@Sinti: no tak typowo pod autyzm albo schizotypie, albo jeszcze inne zaburzenia, więc musisz sobie dopowiedzieć, co jest między kropkami albo dopytać, bo tego nie widzi. Na moje to op przez depresję, ma problem, żeby się zmotywować do zrobienia czegoś, bo to tym objawia się ta choroba, ale zbliżające się okrągłe urodziny mamy sprawiły, że sięgnął po
Bo wykop to Instagram dla smutnej żaby. Brakuje jeszcze coś o zdradzie przez p0lke mimo zarobków 15k i wszechstronnych zainteresowań z fizyką kwantową na czele, aby stać się tutaj idolem.
Kiedyś pod jakimś wyższym "przymusem" kupiłem czyjeś rysunki i stwierdzam, że miło jest wesprzeć osobnych, i indywidualnych artystów.
Komentarz usunięty przez moderatora
Depresja jest do d--y, ale nie trać nadzieji.
Fajniee....mama będzie mogła podlewać kwiatki na emeryturze └[⚆ᴥ⚆]┘