Aktywne Wpisy

Soothsayer +176
Nie mogę się doczekać #l-------------j
źródło: IMG_20250110_180834
Pobierz
Pupypupy +35
No i już wiemy, że Oskarek ma kolejny powód by nie wychodzić z domu. Bo taksówki są drogie a panicz nie będzie jechał autobusem jak plebs. Jak sam napisał, on potrzebuje całkowitego komfortu, żeby zrobić cokolwiek. Jakikolwiek dyskomfort jest niedopuszczalny w jego życiu.
#qew12
#qew12
źródło: 1000015858
PobierzJak dojeżdżasz do kołchozu?
- Taksówkami. 18.2% (99)
- Własnym samochodem. 49.1% (267)
- Komunikacją miejską bo ją uwielbiam 9.0% (49)
- Komunikacją miejską bo muszę, nie jestem dzieckiem 23.7% (129)

całe życie walczę z tym, że tracę dobrych znajomych czy kumpli, bo mam co jakiś czas p-------e, że się po prostu z dnia na dzień odcinam i urywam kontakt, unikam kontaktu z każdym człowiekiem. I to straciłem kontakt ze spoko ludźmi, z tymi samymi zainteresowaniami i spojrzeniem na świat. Wtedy też praktycznie wszystko zaniedbuję, jakiekolwiek zadania i wgl wszystko. Czasami po takim ignorowaniu boję się otworzyć konto, na którym mogę widzieć takie wiadomości. Nawet konta usuwam z tego strachu, miał ktoś takie coś? O mało ze studiów nie wyleciałem, bo nie otwierałem maili ze stresu. Teraz się polepszyło, ale nadal są takie momenty, trwające najczęściej parę tygodni albo miesiąc i ponad, w których to wszystko się zaczyna.
#psychologia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim