Aktywne Wpisy

IntruderXXL +421
Nabite 140 kilogramów, w upper, bo nóżki bociana. Dawno nie wrzucałem nic, cóż... szybkie życie porywa. Od lutego lecę grubo, jak to ja, ekstremalnie i po bandzie.
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
źródło: XXL
Pobierz
AlexHunter +13
Dowiedziałem się, że moja narzeczona od kilku miesięcy mnie zdradza… z moim świadkiem od ślubu.
Ślub mamy zaplanowany za dwa miesiące, wszystko opłacone: sala, fotograf, orkiestra. Rodzina z całej Polski już zapowiedziała przyjazd, a moi starzy wzięli kredyt, żeby dorzucić się do wesela.
Wczoraj znalazłem wiadomości – zero wątpliwości. Spotykali się regularnie, a ona jeszcze pisała do niego, że „ze mną to już tylko formalność”.
I
Ślub mamy zaplanowany za dwa miesiące, wszystko opłacone: sala, fotograf, orkiestra. Rodzina z całej Polski już zapowiedziała przyjazd, a moi starzy wzięli kredyt, żeby dorzucić się do wesela.
Wczoraj znalazłem wiadomości – zero wątpliwości. Spotykali się regularnie, a ona jeszcze pisała do niego, że „ze mną to już tylko formalność”.
I
źródło: B869CC2E-6328-4BF9-8FD1-8F2E04F8C0CD
Pobierz

@Feeder: przecież to była propaganda mateckiego podsycana przez mariuszy z birminghton, trudno z czymś takim dyskutować
@Gieekaa: Czekam na debatę na ten temat na Kanale Zero ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
xDDDD
źródło: temp_file3577831430073945199
Pobierzźródło: Wodociągi białostocki akceptowalne na tło
Pobierz@deziom Narazie to wygląda tak, że oni w ogóle pomysł CPK chcą uwalić, a nie kontynuować nawet po jakiś zmianach.
Natomiast analizy, że CPK by się przydał to robiły całe firmy i to zewnętrzne i to nawet za starych kadencji PO.
źródło: c7cb40ad94a0c1f59030a20a6a69249c554df19d75df7faeeb848fa934411529
PobierzProblem w tym, że taki Stanowski, który od 20 lat specjalizuje się w analizach kopania balona i wyższości Realu Madryt nad Barceloną czy