Aktywne Wpisy

hellyea +417

kartofel +126
Krąży sobie po linkedIn taki obrazek.
Ileś tam komentarzy i wszyscy się spuszczają, jaki to skok cywilizacyjny poczyniła Polska.
Budując lokale pod wynajem krótkoterminowy.
( ͡º ͜ʖ͡º)
#nieruchomosci #gdansk
Ileś tam komentarzy i wszyscy się spuszczają, jaki to skok cywilizacyjny poczyniła Polska.
Budując lokale pod wynajem krótkoterminowy.
( ͡º ͜ʖ͡º)
#nieruchomosci #gdansk
źródło: temp_file7922807198066806218
Pobierz

@HrabiaTruposz: Raczej pralnią olbrzymich pieniędzy. Podobnie jak i fuzja Orlenu z Lotosem.
@HrabiaTruposz: to miał byc projekt służący do wyciągania kasy z budżetu państwa prosto na prywatne konta pissowskich pociotków, a nie żadna świnia - świnią się stało przez przypadek dopiero wtedy kiedy stracili władzę
@deziom: ALE CPK MORDO!!!!! NAJPIERW WYBUDUJEMY A POTEM BEDZIEMY ROBIC ANALIZY CZY TO SIE OPLACALO I CZY KTOS BEDZIE UŻYWAŁ, SŁYSZYSZ?!?! CPK TO KLUCZOWA INWESTYCJA
@HrabiaTruposz: to był plan B, jakby wygrali, to by drenowali budżet na budowę tego projektu, oczywiście zarobilłyby właściwe osoby.
wybierz jedno
Powielasz kłamstwa z wyborczej, a ludzie ci jeszcze przyklaskują xD Wy naprawdę wierzycie, że jakiś jeden gościu sobie pewnego dnia wziął zaczął rysować kreski na mapie i Pis na podstawie tego zaczął budować KDP?
Model transportowy dla CPK to jest jeden z najbardziej zaawansowanych modeli w
@Dr_Manhattan: No to podaj bardziej wiarygodne dane, bo na te powołuje się większośc mediów, również polskich xD Masz lepsze dane, podlinkuj. Chętnie się zapoznam. Ja wiem, że według prawicowej mitomanii jakiś doktorów Bartosiaków itp. Ukraina utrzymała się tylko dzięki Polsce, a nie dzięki jakiejś tam Hameryce, która jest mocarstwem militarnym nr 1
No przecież właśnie są dokumenty i analizy, nawet ci linki wysłałem do tych modeli matematycznych według których zostały wyznaczone trasy KDP. Artykuł wyborczej opiera się na informacjach "anonimowych informatorów" czyli pewnie w większości został wymyślony pod konkretną tezę i pisany na zamówienie..