Aktywne Wpisy
titus1 +248
Mój rudy kumpel kot Donald dziś zakończył życie. Miał raptem 3 lata i 10 miesięcy Zginął przez ludzką zawiść, został otruty. Był ze mną odkąd znalazłem go jako pół ślepe, zasmarkana kocie. Mistrz dzikich gonitw z psem, które odbywały się po domu w środku nocy. Wybitny specjalista od spania u wylotu powietrza w laptopie. Znakomity smakosz saszet. Trzymaj się tam, gdziekolwiek jesteś. #koty #zwierzeta #przyjaciel
źródło: 1000001595
Pobierz
Defined +902

Na najbliższej wizycie jedyne co sensownego mi może dać magik to sertralina/moklobemid/amitryptylina/benzo.
Ja kvrwa nwm jak mam funkcjonować normalnie, neurotyczna osobowość swoje robi, do tego skrajny introwertyzm/izolacja społeczna, awolicja, apatia.
Mamy najbardziej mi szkoda, póki ona żyje to nie mogę się wylogować.
#depresja
źródło: temp_file3160983905650938230
Pobierz@Klatwa_Borsuka tzn. co spowodowała? Zaostrzenie lęków, pogorszenie depresji, pobudzenie psychoruchowe (akatyzja / agitacja) czy może fizyczne skutki uboczne nie do zniesienia?
@krepak: @Klatwa_Borsuka eee, Wy to mało jeszcze braliście. Zobaczcie moją listę (
@ZenujacaDoomerka: czy chodzi o tą terapię? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1657717856NNbQGk5Ij7UJJRNiYwgkz9
Pobierz@Cobalt-Kinetics: ugułem polecam ten film obejrzeć. Babka daje dobre narzędzia do pracy z ciężkimi emocjami.
@Klatwa_Borsuka: taki okres miałem ze dwa lata temu ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ogólnie większość efektów leków to burzyły pewnie nerwica i lęki,