Wpis z mikrobloga

Były już duloksetyna, wenlafaksyna, escitalopram, fluoksetyna, paroksetyna, wortioksetyna, bupropion, mianseryna, trazodon, klomipramina, pregabalina.

Na najbliższej wizycie jedyne co sensownego mi może dać magik to sertralina/moklobemid/amitryptylina/benzo.

Ja kvrwa nwm jak mam funkcjonować normalnie, neurotyczna osobowość swoje robi, do tego skrajny introwertyzm/izolacja społeczna, awolicja, apatia.

Mamy najbardziej mi szkoda, póki ona żyje to nie mogę się wylogować.
#depresja
C.....s - Były już duloksetyna, wenlafaksyna, escitalopram, fluoksetyna, paroksetyna,...

źródło: temp_file3160983905650938230

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CorniShon007: oczywiście, że temat był przebadany, ba już w latach 50-60. Są conajmniej dwie obszerne książki zbierające te dane w całość. Zreszta o czym my tutaj mówimy, skoro po drugiej stronie grozi mu samobójstwo. Niech ratuje swoje zycie, a nie zastanawia się czy jest wystarczająco dużo dowódów, że microdosing pomaga. Taka psylocybilla jest mniej szkodliwa niż aspiryna, tutaj nie ma się nad czym zastanawiać, skoro już zeżarł całą tablicę mendelejewa.
  • Odpowiedz
@qdry: ja nie mówię żeby nie używał tylko mówię że z ostatnich badań bodajże hardvardu wynika że micrososing psychodelików to placebo i zalecam duże dawki , takie jak np używane w terapii

Może inaczej. Zdania co do microdosingu są różne w przeciwieństwie do dawek terapeutycznych, czyli psychodelicznych i osobiście też zalecam te drugie
  • Odpowiedz