Wpis z mikrobloga

@onepnch No nie uda się. Z tego co kojarzę to sprowadzane diesle od szkopa gdzieś za 99k się przewijały.
No cóż 127k trzeba było wyrzucić. Może inaczej... około 70% wpłacam, a resztę sobie mam z księgowa rozliczać jak tam chce. Ja jestem zadowolony ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ladzik ooo elegancko. Jakieś problemy? Który motor?
  • Odpowiedz
@sinls: wiadomo że gusta są różne, ale jak dla mnie shooting brake od Mercedesa to chyba najładniejsza linia samochodów kombi. Dużo ładniejszy niż A-klasa z krótką budą albo sedan. Ładne, zwarte i całkiem pakowne auto. Mi się podoba :)
  • Odpowiedz
@cieply_chlodniarz: daj sobie spokój z Millersem i zalej Eurola, wyjdzie taniej za to samo. Dalej, do ponad 200km chcesz wstawiać najtańszą gume to chyba po to by z każdego ronda cie wyrzucało, to już lepiej przemęcz 2 sezony na tych i zainwestuj w coś dobrego, np ja u siebie mam Yokohama BluEarth gt. Po za tym super plan na autko, za ATE warto dopłacić choć może nie są najdroższe, to
  • Odpowiedz
@sopelowski: po prostu nie polecam, miałem kiedyś na borze z 115km i w deszczu było tak o. Nie taka tragedia jak Firestone czy inne wynalazki, ale nadal są takie mehh.
Wychodze z założenia, że skoro OPa stać na cla to też stać na opony
  • Odpowiedz
@sinls zdecydowanie kombiak. W tej linii pasuje idealnie. A czym ja przewiozę metr świniaka czy szafkę z Ikei?
@Adrimi to nie CLA 45 gdzie pewnie obowiązkowe jest wrzucenie P- Zero. ( ͡º ͜ʖ͡º) miałem już kiedyś hankooki na 17 i byly bardzo dobre moim zdaniem. Reszta gratów już w garazu ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@cieply_chlodniarz: nie jestem zdania, że trzeba być mądrzejszym od fabryki i zalewać 5w30. Poza kwękaniem Mariuszy, że to woda, to trzeba uwzględnić, że silnik był projektowany zapewne pod 0w20, czyli ma ciaśniejsze spasowanie. Może się więc okazać, że zamiast zrobić lepiej, to schrzanisz i silnik smarowania mieć nie będzie.
  • Odpowiedz