Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim Twoja mama przede wszystkim widzi że już pora żebyś się usamodzielnił, a dziewczyna może być pretekstem. Masz 25 lat, już pora na samodzielne decyzje i życie.
Ps. Mama tak mówi o tym że jesteś przystojny bo dla niej po prostu tak jest.
  • Odpowiedz
wytrzymałem i wykrzyczałem jej że to nie moja wina jak wyglądam i że żadna nigdy nie dała mi oznak że jest mną zainteresowana.

@mirko_anonim: Jezeli tylko brak urody jest przeszkoda w poznaniu dziewczyny, to ty jestes w błędzie.
Twoi rodzice nie sa odpowiedzialni za twoje nieogarnięcie życiowe jak i nadwagę. Zmień w życiu to co możesz, a zobaczysz jakie skutki to za sobą poviągnie. Życzę ci szybkiego przejrzenia na oczy
  • Odpowiedz
@cyk21 mam doslownie 4-5cm wiecej niz OP, zakola, w ogolniaku slyszalem ze mam kobiece dlonie, spora nadwage (ponad stowe) a majatek z jakim wszedlem w doroslosc tj. po studiach to 30k kredytu studenckiego xD cale studia zylem za 900zl z czego polowa to oplacenie pokoju. Wiec zylem jak robak. Mimo to moze dziewczyny same nie lgnely (chociaz i to sie zdarzalo xd) ale nie mialem problemu z podrywem. Wiadomo nie kazde
  • Odpowiedz