@Kingside: jak robilem praktyki to kierownik kupil sobie skode felicie szef firmy jak zobaczyl to sie zagotowal i za 3 mc podjechal takim espero. Wszyscy wyli z zachwytu
@Kingside jedno z wygodniejszych aut jakim jechałem. Kiedyś od kolegi sąsiad sprzedawał takie esprko kupione w salonie. Pierwszy właściciel garażowany i mało zimą jeżdżony. Kurde prawie licytacje zrobił bo tyłu było chętnych.
@danie_blyskawiczne: nie. To bzdura wypromowana przez media. Koniec czarnych tablic w rzeczywistości polega na tym, że w tym roku jest kara za nieprzerejestrowanie po zakupie przez co jak ktoś kupi auto z czarnymi blachami, to rejestruje na nowo. Myk jednak polega na tym, że jak nie przejrestrujesz to płacisz dwie kary do 180 dni o łącznej sumie 1500 zł po czym jezdzisz dalej na czarnych tablicach. Kontrowersyjna metoda, ale wciąż
Zgodnie z ostatnią nowelizacją tablice rejestracyjne wydane przed 1 maja 2000r. Zachowują ważność tylko do momentu rejestracji pojazdu na nowego właściciela. Wiec po zmianie właściciela, tablica staje się nieważna w świetle PORD”u
@Kingside: Ahhh i ten legendarny kolor. Rodzice chcieli taki kupić w 1996, ale trzeba było czekać prawie rok, wiec kupili ostatni wypust Poldolota Caro xD w 1996r. Auto z salonu wygladalo jak starsze od 10 letnich zagranicznych
Byłem dziś dorobić kluczyk w lokalu który się zatrzymał w czasach produkcji tego krążownika
źródło: temp_file6039496511090016458
Pobierz@RudyZibi: #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-Zastrzelcie mnie ale auta nie oddam
źródło: 7nsgds
Pobierz-mamo możemy mieć JDM?
-mamy JDM w domu
JDM w domu:
źródło: 1000000818
PobierzZgodnie z ostatnią nowelizacją tablice rejestracyjne wydane przed 1 maja 2000r. Zachowują ważność tylko do momentu rejestracji pojazdu na nowego właściciela. Wiec po zmianie właściciela, tablica staje się nieważna w świetle PORD”u