Aktywne Wpisy

affairz +44
wiecie co to znaczy "być niepoprawnym optymistą"?
otóż właściciele tej w kur#ę wielkiej betonowej płyty założyli sobie GRUPĘ MIESZKAŃCÓW na fejsiku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci #hre #hreit #afera
źródło: hreit-tuwima-sky
Pobierz

https://wykop.pl/wpis/75899605/poznalem-na-tinderze-29-latke-ex-prostytute-calkie
Jak patrzę w niebieskie oczy tej dziewczyny to zwyczajnie mięknę i nie umiem zakończyć relacji.
Przez 27 lat byłem samotnym incelem odrzucanym przez kobiety a tu nagle pojawiła się opcja,
nieidealna i wręcz ryjąca banie niedoszłemu czarodziejowi.
A z drugiej strony nie chcę jej ranić i odrzucać bo sam wiem jak to działa i jak jest frustrujące, a dziewczyna na prawdę się stara i dawno nie czułem się przy kimś tak zaopiekowany.
I żeby nie było jedyne co posiadam to 120k oszczędności i mały wóz warty jakieś 20k więc no na pewno nie chodzi w tym wszystkim o kasę.
W sumie to nie mam nic do stracenia wchodząc z nią w relację, jedynie bariera psychologiczna mnie trzyma i świadomość o jej przeszłości.
#zwiazki #tinder #samotnosc
źródło: Screenshot_20240418_091526_Messages
Pobierzno coz, daleko tej historii do scenariusza Pretty Woman
Fuj, i Ty ryzykujesz złapanie czegoś takiego. No i weź pod uwagę, że w innych okolicznościach ona by na Ciebie nawet nie spojrzała.
Pomijając byłą profesję a jaką masz pewność czy z tym skończyła? To prostytutki w bardzo złym towarzystwie się obracają.
Zaraz się okaże że jakieś gangusy kręcą koło niej albo inne gorsze historie… zwłaszcza jak ona pracowała w agenturze.
Jak do pewnego wieku baba nie ma męża i dzieci to wiedz, że coś się dzieje.
@wykopowicz71: kobieta wybiera, facet kończy :)
@Nowystaryziel: oni to jedynie wypromowali. To zjawisko jest stare jak świat - młody chce pociupciać bo hormony, a do starej nikt już zbyt