Aktywne Wpisy

Ciasto_z_Truskawkami +722
Miód na oczy, serce i duszę
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD

Ksiega_dusz +82
750 zł/h stawka dla lekarza. Do dzisiaj pluję sobie w mordę, że poszedłem na mat-fiz. Pamiętam też, jak w liceum robili mi pranie mózgu, że jestem na jednym z najlepszych rozszerzeń, że potem czeka na mnie Politechnika, dobry zawód, pewna przyszłość. Stfu im na głupi ryj. Tak, jak zostałem zmanipulowany, ukształtowany i w pewnym sensie oszukany to mnie szlag trafia. W liceum chodziłem na korepetycje z matematyki i fizyki. Rozszerzenie z
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-11-10 o 12.28.07_6429e52c
Pobierz

źródło: itsokaytobewhite
Pobierz@randybobandy2: kto normalny dałby rade rozmawiać i pić z takim elementem?
@yahoomlody: trzeba to wykorzystać i zdobyć przywileje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Lubię jak zlewaczałe przygłupy zlatują się do tego zdjęcia z ryjem, że to pic rel Polacy i słowianie wcale nie są biali. Czarno zapełnia się samo xD
Ten tu niżej też się oburzył aż musiał mu światło zgasić i ma wakacje od wykopu.
(Link do poniższego: https://wykop.pl/wpis/75897105/dzien-dobry-0-0-codzienneokay#266733181 )
źródło: Screenshot 2024-04-18 at 08-47-47 Dzień dobry ( ͡° ͜ʖ ͡°) #codzienneokay (@dzidek_nowak)
PobierzNie p--------e że to Polacy na tej focie. To zdjęcie z Rosji, wystarczy zrobić 30 sekundowy research w necie.
@Janusz_Conway: no u Tolkiena akurat mają wiele wspólnego XDDD
@randybobandy2: nie jestem żadną teresą z kalkuty i wolę nie. zresztą tak jakby oni mieli jakąś empatie do czegokolwiek xD za kilka zł by cię sprzedali i tyle.
W wh40 - orkowie zostali stworzeni przez eldarów czy tam twórców eldarów - aby kontrowali inne rasy (m.in. tyranidów) bo eldarzy z łatwością unikali konfrontacji z orkami
Zasadniczo z ruskimi są problemy głównie od momentu jak zostali zdegenerowani przez mongołów i przejęli ich myślenie "albo oni pod naszym butem albo my pod ich butem" - nie