Aktywne Wpisy
RentierZZatyczka +1189
Wiele można na wykopie przeboleć, mimo zalewu #!$%@? ze strony właścicieli jak i osób sprawujących pieczę nad platformą, ale za zbanowanie szanownego użytkownika @mickpl za brak głupiego tagu i usunięcie znaleziska z 4000 wykopów w momencie kiedy to ma realny wpływ na dalsze eskalowanie wśród społeczeństwa akcji przeciwko korupcji deweloperuchów.
Chciałbym serdecznie życzyć Panu Białkowi, tej **** od zboża, całemu sztabowi moderacji i wszystkim ludziom złej woli z i na wykopie abyście * dostali i ** w *** akcie penetrowani przez stado ***, nie powiem nawet pies was * bo to mezalians byłby dla psa. (Na pewnego *** co na @micka szczeka).
A wam kochani, którzyście są dobrej woli, którzyście wspomagali micka i oponowali przeciwko korupcji deweloperuchów,
Chciałbym serdecznie życzyć Panu Białkowi, tej **** od zboża, całemu sztabowi moderacji i wszystkim ludziom złej woli z i na wykopie abyście * dostali i ** w *** akcie penetrowani przez stado ***, nie powiem nawet pies was * bo to mezalians byłby dla psa. (Na pewnego *** co na @micka szczeka).
A wam kochani, którzyście są dobrej woli, którzyście wspomagali micka i oponowali przeciwko korupcji deweloperuchów,
damianooo8 +46
#trzecieoko ##!$%@? #warszawa #heheszki
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://wykop.pl/wpis/75902339/jezeli-psg-dzisiaj-wyeliminuje-barcelone-to-losowy#266771219
Chciałbym zebyś pieniadze wplacil na rzecz fundacji "NA RATUNEK DZIECIOM Z CHOROBĄ NOWOTWOROWĄ"
https://naratunek.org/
Bank Millenium
97 1160 2202 0000 0000 9394 2103
Ja na piwko i chocoszoki do meczyków mam a to w niewielkim stopniu pomoże bardziej potrzebujacym.
Mnie natomiast w pewnym stopniu poprawi to humor po porażce w lidze mistrzów mojego ukochanego klubu.
Visca el Barca
Pozdrawiam
#mecz
#fcbarcelona
Dla takich akcji jeszcze warto trzymać tu konto bo poza niektórymi wartościowymi ludźmi ten portal to coraz większy syf.
Gratuluję chłopaki!
@till0: Obecnie darowizna do ponad 5700 zł od obcej osoby (III grupa podatkowa) nie wymaga nawet zgłoszenia do US.
@ATAT-2: nie pamiętam takiej akcji na tagu! Fajnie (
XD
a co do meczu - ehh... gdyby nie ta czerwona Araújo (╯°□°)╯︵ ┻━┻