@BKZGlamrap: o to dzięki Tobie udało się na niego zastawić pułapkę ( ͡°͜ʖ͡°) Ale to jego legitne konto - utworzył je i miał tam publikować postępy z biegania. Jak widać nadal jest agresywny i butny, wiec tylko Martynka W. go pogoni i wróci
@CzaikaRuchaika: Tak samo płakałbym jak po biednym, schorowanym, starszym panu z Białegostoku. Zawsze śmieszą mnie obrońcy Sebastiana, którzy usilnie próbują zrobić z niego ofiarę. Ten człowiek bez skrupułów sprzedałby własną matkę, gdyby tylko miał taką możliwość. Na szczęście z jego aparycją niewiele zdziała w tym „biznesie”
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
Ostatnio ludzie zrobili się czujni, dlatego zamontowaliśmy satelitarny system namierzania dzieci i teraz żaden guwniak w promieniu 3 kilometrów się przed nami nie ukryje
Kilka dni temu polubił wpis #gorcel
#sebcel
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Nicolaus_Steno1: czyli jednak to konto z mojego niedawnego wpisu jest legit haha
@CzaikaRuchaika: Tak samo płakałbym jak po biednym, schorowanym, starszym panu z Białegostoku. Zawsze śmieszą mnie obrońcy Sebastiana, którzy usilnie próbują zrobić z niego ofiarę. Ten człowiek bez skrupułów sprzedałby własną matkę, gdyby tylko miał taką możliwość. Na szczęście z jego aparycją niewiele zdziała w tym „biznesie”