Aktywne Wpisy

Gran +341
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria

Salido +257
Minął 33. (z 66) dzień wakacji.
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
źródło: 1-453841-18
Pobierz

Widziałem DJI FPV, ale ludzie raczej go mocno krytykują szczególnie za wagę.
#drony #fpv
Jaki budżet? Bo jak nie w DJI, to może na
@sirgorn Budżet jakiś sensowny, wolałbym się zamknąć w 3k, więc w grę wchodzi pewnie DJI używany, albo coś tańszego.
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli chcesz manual (acro) i interesują
@dad1111: oglądam to no i za 2.5k to nawet zestawy z DJI V2 jakieś były, więc może ten olx to nie taki głupi pomysł - tylko jako początkujący nie będziesz wiedział czy kupujesz śmietnik, czy coś dobrego, to będzie problematyczne.
Polecam sobie puścić gdzieś w tle, fajne na rozeznanie się ze sprzętem