Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +676
Wiecie co jest najlepsze w wykopie? To, że w polskim internecie nie ma absolutnie żadnej lepszej alternatywy dla tego portalu, i bynajmniej nie jest to reklama xD
1) Facebook - największe w internecie skupisko chłopskiego rozumu, mariuszyzmu, foliarstwa, grażynizmu. Stare baby siedzą i komentują politykę i obrazki wygenerowane przez sztuczną inteligencję. Moderacji zero. Szkoda czasu tam w ogóle zaglądać w 2025.
2) Fora phpBB by Przemo - wszystkie umarły z wyjątkiem... Elektrody i Garsoniery
1) Facebook - największe w internecie skupisko chłopskiego rozumu, mariuszyzmu, foliarstwa, grażynizmu. Stare baby siedzą i komentują politykę i obrazki wygenerowane przez sztuczną inteligencję. Moderacji zero. Szkoda czasu tam w ogóle zaglądać w 2025.
2) Fora phpBB by Przemo - wszystkie umarły z wyjątkiem... Elektrody i Garsoniery
źródło: temp_file7496270024921333556
Pobierz
the_good_guy +697
Ostatnio miałem okazję rozmawiać z miłośnikami hałaśliwych motorów. No i mój szacunek do nich spadł poniżej 0 (wcześniej wynosił 0). Dowiedziałem się, że jeżdżą w stoperach do uszu, a kaski dobierają m.in. z uwzględnieniem tego, jak dobrze kask tłumi dźwięki. Czyli, rozumiecie, jeździ taki cymbał po mieście maszyną produkującą hałas o natężeniu ostrzału artyleryjskiego, bo to taki wspaniały dźwięk. Jednak sam się od tego dźwięku izoluje, za to skazuje na ten uciążliwy

Wiem, wiem. Nie ma co porównywać tych dwóch światów. Klimat Fallout 1 i 2 wzorowany na Mad Max jest dla starców. Teraz idzie nowe, bardziej kolorowe, z wodotryskami, wyrzutnią śmieci i nachalną poprawnością polityczną. OK - spoko. Jednakże:
Fabuła jest prosta i bardzo naiwna.
Dialogi i sceny są tak żenujące, że trzeba pałzować i iść na spacer.
Po niektórych aktorach widać, że zostali tam wepchnięci i ucharakteryzowani na siłę.
Nawet aktor z "LOST" mnie zawiódł bo stracił na swojej demonicznej tajemniczości.
Praca kamery w ogóle nie stara się akcentować tego co dzieje się na ekranie.
Humor...nawet ten sytuacyjny niech sobie odpuszczą bo nie UMNIOM.
Muzyka? Oglądałem dwa odcinki i nawet nie pamiętam czy jest w tym serialu.
Być może zmuszę się jeszcze na oglądnięcie kilku odcinków chociaż czytałem, że wielu ludzi uważa go za coraz nudniejszy.
źródło: fallout_plakat
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Reszty nawet nie ma co komentować, po pytaniach widać, że przerasta cię zrozumienie fabuły prostej jak budowa cepa
Weź lepiej odpal sobie inny serial i nie zaśmiecaj tagu
@Bardzo_Suabe_Rymy: jestem fanem fallout 1 i 2, ale ta muzyka pasowała to gier. absolutnie te podkłady nie pasują do tego serialu.
@buddookan: mogłeś sobie darować, po tym widać że trollujesz