Kameleon1
0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Kameleon1
@knopiczka a jest sory
1
Piotrekk3_
@Kameleon1 Lista dodana z linku ? "itvn.io"
U mnie nic nowego nie ma.
0
Kameleon1
@Piotrekk3_ są te kanały, ale zamiast kilku kanałów v sport a żeby EPG zadziałało trzeba w tivimate przypisać ręcznie odpowiednie epg w opcjach danego kanału....jedynie nie ma do sky sport top Event....Ja do tego kanału logo dodałem od sky sport 1 i ogólnie do tych kanałów mam przypisane oddzielne EPG z napisem Live przy danym wydarzeniu sportowym....
0
knopiczka
knopiczka
@Piotrekk3_: plusx byłe kanały VSport z powodu problemu z sygnałem znikły z oferty w ich miejsce dodano kanaly sportowe Sky DE oraz beinsports francja oraz kanały sportowe od canal+ francja , jedynie pozostał VSport Ultra , te wymienione kanały na liscie sa na dziś dostepne pod starymi nazwami VSport ponieważ to testy jak oficjalnie wejdą do oferty bedzie info na stronie oraz nastąpi aktualizacja w pliku m3u
0
Kameleon1
@knopiczka: no te sky sport to już z dwa tygodnie są na liście możliwe że jeszcze testuje....
0
Piotrekk3_
@Kameleon1: Epg jakie używasz ? Te ze strony plusa ?
0
Kameleon1
@Piotrekk3_ DO tych sky sport inne mogę Ci podesłać na PW
0
knopiczka
knopiczka
@Piotrekk3_ epg te na stronie (czyli to epg od ovh) rowniez zostalo zaktualizowane i te nowe kanaly juz sa dodane
0
Kameleon1
@knopiczka: tak wczoraj zaktualizowali jedynie brakuje do sky sport top Event....
0
knopiczka
knopiczka
@Kameleon1 ja dzis zaktualizowalem epg archiwum i jest sky sport top event
0
knopiczka
knopiczka
Jak widac
0
Piotrekk3_
@knopiczka: Którego linku EPG używacie ?
0
knopiczka
knopiczka
@Piotrekk3_ https___epg.ovh/plar.xml
0
Piotrekk3_
Chyba u mnie to nie działa 😁
0
Kameleon1
@Piotrekk3_: musisz wejść w opcje danego kanału i tam będziesz miał przypisz przewodnik TV
0
Kameleon1
0