Aktywne Wpisy

Schwarzfahrer +168
Na rynku pracy w moim powiatowym jest taka sama lipa jak na rynku matrymonialnym.
Serwis rowerowy - jeżdżę rowerem od 15 lat, większość napraw sam robiłem, czyli umiem rower serwisować. Sory, ale to nie jest budowanie rakiet latających w kosmos. To mnie nie przyjmą, bo nie mam doświadczenia xD
K---a, by przyjęli, ogarnąłbym to wszystko w tydzień, wiadomo co bym nie umiał to by mi pokazali i mieli by stałego pracownika, co po prostu
Serwis rowerowy - jeżdżę rowerem od 15 lat, większość napraw sam robiłem, czyli umiem rower serwisować. Sory, ale to nie jest budowanie rakiet latających w kosmos. To mnie nie przyjmą, bo nie mam doświadczenia xD
K---a, by przyjęli, ogarnąłbym to wszystko w tydzień, wiadomo co bym nie umiał to by mi pokazali i mieli by stałego pracownika, co po prostu

#latwogang
drodzy państwo, doszło tutaj do sigmy
drodzy państwo, doszło tutaj do sigmy
źródło: {76F2E3F8-81E6-4435-817B-85CCB6F87E22}
Pobierz

Mam starego laptopa (6 lat) którego chciałbym troszkę odświeżyć. Mam wrażenie że windows bardzo go obciąża.
Jaki linux do grania w gry (nic nowego, głównie strategie i roguelike) ?
Biorę od każdej drużyny 300 zł i słucham państwa ( ͡º ͜ʖ͡º)
Lenovo Ideapad 700-15 isk
Tak, wiem, brzmię jak typ ze sławnej pasty, ale i tak to chyba
@Ravick Istnieją dystrybucje "gamingowe". Cechują się tym że łatwiej znaleść działające sterowniki do karty graficznej.
Jeśli masz kartę Żydvidia to przed zabawą, poszukaj sterowników.
Jeśli masz coś od AMD to zazdro (。◕‿‿◕
@Ravick: To zainstaluj system na czysto.