Aktywne Wpisy

mirko_anonim +17
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki
#gielda
Nigdy już nie dotykam giełdy akcji. Straciłem 15% na sp500 który miało być najbezpieczniejsze i na ten moment ponad 10k na minusie, trochę lepiej na akcjach, ale tam wrzuciłem o wiele mniej. Zaraz ktoś powie że trzymaj i kiedyś wróci - otóż nie wróci jak u sterach jest debilny orangutan który nie pozwoli na wzrosty. I jak mi ktoś powie że giełda jest lepsza od bukmacherki

JaTobieTyMi +2
Podczas kucia bruzdy na przewody do telewizora przeciąłem przewód obwodowy od gniazdek. Jak to najlepiej naprawić? Myślałem żeby to rozkuć bardziej uciąć i zaczepic na dwie złączki wago, ale może macie lepszy pomysł #elektryka #remontujzwykopem

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Mam starego laptopa (6 lat) którego chciałbym troszkę odświeżyć. Mam wrażenie że windows bardzo go obciąża.
Jaki linux do grania w gry (nic nowego, głównie strategie i roguelike) ?
Biorę od każdej drużyny 300 zł i słucham państwa ( ͡º ͜ʖ͡º)
Lenovo Ideapad 700-15 isk
Tak, wiem, brzmię jak typ ze sławnej pasty, ale i tak to chyba
@Ravick Istnieją dystrybucje "gamingowe". Cechują się tym że łatwiej znaleść działające sterowniki do karty graficznej.
Jeśli masz kartę Żydvidia to przed zabawą, poszukaj sterowników.
Jeśli masz coś od AMD to zazdro (。◕‿‿◕
@Ravick: To zainstaluj system na czysto.