Aktywne Wpisy

roberto07 +110
No to 5 lat po operacji mam nawrót dyskopati l5s1 i pewnie czeka mnie ponowna operacja.
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
źródło: image
Pobierz
ciekawskie_jajo +139
źródło: 1000010602
Pobierz

Rodzice kupili mieszkanie dla mnie ale widząc co się dzieje przy kredycie 2%, wzięli na siebie bo najlepiej w tym kraju być golodupcem i nic nie miec, żeby później nie być ukaranym wykluczeniem z programu.
Czy rozumiem, że teraz mogę bez problemu skorzystać z kredytu 0% żeby przed 30 mieć pierwsze (drugie)? #nieruchomosci #kredythipoteczny
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jeśli nie masz nieruchomości na siebie to możesz :)
do takich patologii właśnie prowadzicie fajnokredyciarze
@UlanyD: Farmazoniarz, dlatego pisze z anonimowych.
@mirko_anonim: Tak, posiadane nieruchomości przez rodziców nie wykluczają z programu.
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
Wy chyba nie rozumiecie.
To było mieszkanie brane za gotówkę po prostu rodzice są właścicielami żeby nie było sytuacji gdzie pojawia się program a ja
No to tak, możesz teraz bez żadnych przeszkód kupić na siebie mieszkanie na BK0%.