Aktywne Wpisy
zaq22 +26
#frajerzyzmlm
Iza Adamczyk
Wiem że czytasz wykop
Mam jedną prośbę: Zrob coś z tymi fałdami na brzuchu. Jesteś bezrobotna. Masz setki godzin na ćwiczenia.
Jak wy mówicie w tej piramidzie? - Zainwestuj w siebie.
Zacznij ćwiczyć.
Iza Adamczyk
Wiem że czytasz wykop
Mam jedną prośbę: Zrob coś z tymi fałdami na brzuchu. Jesteś bezrobotna. Masz setki godzin na ćwiczenia.
Jak wy mówicie w tej piramidzie? - Zainwestuj w siebie.
Zacznij ćwiczyć.
NaczelnyAgnostyk +14
Od 19minut mam urodziny (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Drodzy mężczyźni wytłumaczcie mi jedno - za czym wy tak gonicie?
Kobiety najlepsze swoje lata, studia, młodość spędzają na imprezowaniu, podróżowaniu, nowe znajomości, kolorowe drinki, plaże bo to właśnie czas na takie rzeczy. Potem powoli 30-stka i dopiero można myśleć powoli o jakimś ustatkowaniu się i wyhamowaniu. Chłopy to ledwo zaczną studia i już ich ciągnie do kołchozów, praktyk, siedzenia w domu i jakieś szkolenia, robienie hajsu, praca, praca, praca... po co? Przecież i tak wielkiej kariery nie zrobicie. Marnujecie swoje najlepsze lata. Wystarczy jechać do takich Włoch/Hiszpanii/gdziekolwiek albo nawet przejść się w południe po polskim mieście - same młode kobiety! w kawiarniach, na spacerze, w parku, na ławce. Co robią w tym czasie chłopy? PRACUJĄ. Szkoda życia przecież, zastanówcie się.
#takaprawda #przemyslenia #przegryw #niebieskiepaski #rozowepaski #praca #pracoholizm #blackpill #feels #zycie #relacje #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Za co? XD
Laski też w sumie nie mają tak dobrze, bo to jest pułapka. Jak kobieta się nie ogarnie do 35-40 roku życia to zostanie starą panną w wynajmowanym mieszkaniu i z szafą ciuchów jako jedyny majątek.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: bo większość chłopów odnajduje szczęście w budowaniu, rozwoju a nie w konsumpcjonizmie (albo ma brak polotu, czasem to i to)