Aktywne Wpisy

Trollex +67
Obawiam się, że ktoś tu próbuje zakłamywać fakty.
Ktoś stawał przeciwko kacapom, a ktoś nie umiał radzić sobie z emocjami i musiał je rozładowywać w bójkach.
Ja tam widzę różnicę.
Ktoś stawał przeciwko kacapom, a ktoś nie umiał radzić sobie z emocjami i musiał je rozładowywać w bójkach.
Ja tam widzę różnicę.
źródło: temp_file7936309633448289830
Pobierz
#przegrywpo30tce powiem wam ze jeszcze rok temu byłem w mega dupie i depresji a właśnie szykuje się do najlepszych świat w moim życiu bo pare miesuecy temu poznałem idealna kobiete.. jest prześliczna przeseksowna i mądra i ogarnięta..do teraz jestem w szoku ze po 30stce mozna poznać taka dziewczynę:) oczywiście samemu też trzeba coś reprezentować a nie tylko sie użalać i nie robić nic.. najlepsze c---i w moim życiu trafiły mi

źródło: xd
Pobierz@marcaj:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Gospodarka_mieszkaniowa_w_PRL
A to, że ludzie do dziś mieszkają w archaicznych klitkach to raczej smutne.
Jest za miękka i zbyt emocjonalna. Zamiast tworzyć rozsądną lewicową politykę dla mas, to bawią się w bycie parasolem dla wszelkich mniejszości wzorem najskrajniejszych ugrupowań lewicowych zza oceanu. Zamiast aborcji i LGBT na sztandarach powinny być postulaty robotnicze. I zero miernot klasy Żukowskiej.
- brak marży deweloperskiej
- brak marży landlordzkiej
- brak marży banku
- wymuszenie przeznaczenia mieszkania
- wymuszenie
@wstanczyk: przeciw czemu? Mieszkaniu dla każdego w wojewódzkim? Gdzie tu są argumenty po za "dej"