Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +87
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
perfumowyswir +27
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #inwestycje
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.

Co byscie zrobili?
Opcja 1: zakup mieszkania w polsce i zlecenie agencji lub komus z rodziny wynajmu za oplata( kupno bez kredytu z mala pomoca rodzicow splacajac ich w ciagu x lat)
Opcja 2: kredyt na pol z rodzicami mieszkanie w #uk majac 1/3 wkladu
Aktualnie lvl 25 chuop ktory nie ma zobowiazan i nawet nie wie co chce robic w zyciu, i ma dylemat odnosnie osiedlenia sie.
#nieruchomosci #emigracja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Siedzę w East Yorkshire i kupno domu tutaj w jakimś przemysłowym k--------u to ten sam wydatek co za 60m2 w Polsce powiatowej. A z wynajmu wyciągniesz więcej. Do tego nieruchy tutaj są po korekcie, w Polsce dzięki bece tylko to the moon.
@motoinzyniere: i oddaj jej całą chałupę za niebieską kartę?
Ślub obecnie to jak cyrograf z diabłem dla faceta
Bo skoro to nie będzie tylko twój kredyt to będą mogli ci do kwaterować kuzynów, rodzeństwo,itd.
Jak chciałbyś w takim domu założyć rodzinę?
Ja bym na twoim miejscu że 2-3 lata popracował jeszcze i brał wtedy kredyt jak Chadzisko z dużym depozytem 40%np
uk, moze dodaj wiecej depozytu jak sie da albo obczaj czy moglbys podnajac (sub let) pokoj jesli np chata z 2 lazienkami i blisko miejsc pracy lub uniwerkow
@motoinzyniere Tutaj w uk ciezko cos znalezc a przez to ze chce kupic mieszkanie to praca aktualnie pochlania 70-80%mojego czasu.
@Nietak_nietak Przez 5 lat jestem zatrudniony i mam comiesieczne wplayy na konto, aktualnie zadnych rat,kredytow zadluzen.
@adamsowaanon myslalem o tym ale brak dobrego fachu i wziecie
@mirko_anonim: Jaki masz fach w takim razie?
W uk jest mnostwo branz gdzie wyciagniesz £1000+ na tydzien, Na tirach, koparki, spawacz,elektryk,hydraulik, mechanik, itd
Polecam isc na wlasna dzialalnosc LTD.
───────────────
Jak masz cos odlozone to cala naprzod i rob kurs w danej branzy i startuj bo tak na pol gwizdka to szkoda czasu wedlug mnie,
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero