Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim
Coś mi tu nie pasuje
1. zdecydowaliście się na dziecko 5 lat temu a syn ma 6 lat ( ͡º ͜ʖ͡º)
2. Wielce wierząca żona wnosi pozew o rozwód ( ͡º ͜ʖ͡º)

No ale mniejsza z tym. Zbieraj dowody na wszystko co możesz i na czym ci zależy. Wydatki, rachunki, paragony. Domu raczej nie odzyskasz skoro prawnie jest żony ale
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Chłopie spociłem się od samego czytania tego posta, a ty w tym żyjesz ( _) to że jesteś nieprawdopodobnym debilem to pewnie już się zorientowałeś. Wolę nie mówić co ja bym zrobił ponieważ mogłoby to być odebrane jako nawoływanie do przestępstwa, walcz w sądzie o dziecko i chwytaj się każdej metody, nawet najbardziej brudnej i niemoralnej, a jak przegrasz to zadbaj o siebie i postaraj się
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie ma to jak zrobić sobie dziecko z utrzymanką, której się nie znosi, przepisać na nią dom a potem zdradzić xD dobry jesteś typie, powodzonka na rozprawie, sam sobie ten dół wykopałeś i jeszcze dziecko w ten syf wciągnąłeś. Od początku wiedziałeś jaka jest, nikt cię na siłę do ołtarza nie prowadził.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Cóż, jakbym miała takiego kochającego męża, który przy innej "poczuł jak może wyglądać prawdziwy związek" to też bym wolała całkowicie oddać się innym zajęciom. Przecież ty sam przekreśliłeś swoja żonę, a mieliście być razem na dobre i na złe. W każdym związku są kryzysy. Teraz relatywizujesz swoją niewierność i chytrość, szukasz poparcia wśród podobnych sobie i na siłę chcesz zrobić potwora ze swojej żony. Widać jak bardzo ją kochałeś i
  • Odpowiedz
Też mi to pachnie baitem, ale jeśli nie, to bym pomyślał,że ta żona ma jakiś autyzm nie zdiagnozowany czy jakieś zaburzenia psychiczne. To nie jest normalne całe dnie czytać Biblię, nawet dla katolików.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Wystarczyło żebyś się najpierw rozwiódł, a później pukał inną, ale jak zwykle prymityw musiał wlecieć i teraz przez swoje zezwierzęcenie stracisz szansę na częste widzenia z dzieckiem. Tak to może być dostał opiekę, mała szansa ale by była, ale jak zdradzasz to nie będzie wcale. Brawo, mastermind.

• Odpowiedz
nie jesteś czasem DDA, czy coś w tym stylu?

@casterix: Co ma do zachowania OP DDA czy ogólnie " z rodziny patologicznej" ? Pytam poważnie, bo widzę często takie odniesienia a nie wiem o co tu chodzi. Jakieś teorie z tiktoka, nowy trend?
  • Odpowiedz