Aktywne Wpisy

annlupin +23
drugi dzień ustawiania kąkutera zakończony poustawiane wszystko oprócz kolorków klawiatury wgl dobrze że mie łindołs tego asystenta dał teraz bo ta 11 upośledzona jest a co uwas

katienca +24
W------i mnie dzisiaj z wolontariatu ratującego zwierzęta, bo śmiałam zgłosić szanownemu zarządowi po ponad roku męki z koordynatorka fakt, że jest niekompetentna. Podałam im mnóstwo przykładów - pisząc im, że próbowalismy z nią wielokrotnie gadać jako wolontariusze, że odwalam za nią robotę, że nie dotrzymuje obietnic, kłamie i do tego popija częściej niż ustawa przewiduje i nawet raz przyszła ogarniac uratowane zwierzęta n------a jak szpadel. Jakież było moje zdziwienie kiedy na spotkaniu

źródło: Screenshot_20240312-074758_VisioAI
PobierzW sumie indywidualne podejście, ale zawsze trawa jest bardziej zielona tam gdzie nas nie ma.
@Rodriquez: a dlaczego na poziomie skrajnego wymęczenia? Przecież rodzina to nie tylko obowiązki ale i przyjemności.
Np czy urodzi się zdrowe dziecko które rozwija się bez terapii, czy z wieloma problemami które jako rodzic chcemy i czujemy potrzebę wyprostowania.
Aczkolwiek nie żałuję i jestem szczęśliwy z faktu posiadania rodziny, ale też rozumiem i doceniam decyzje życia samemu dynamicznie bez zobowiązań.