Wpis z mikrobloga

@January-zwiedza-szpary
For those still having difficulty \*\*Before anything else! Open Revanced manager and update it. If you have problems, uninstall it manually and download the latest version here: https://revanced.app/download \*\*

Then move on to:

1. uninstall the current youtube that you have and vancedmicroG(go to settings, apps and look for microg) if YT won't uninstall, just uninstall all updates for
  • Odpowiedz
@January-zwiedza-szpary dziwne u mnie wczoraj poszło beż problem przeinstaluj revanced manager wyczyść pamięć etc, jak pójdzie to jeszcze trzeba wymusić zatrzymanie, i wyczyścić cache w yt reset telefony i jeszcze raz wymusić zatrzymanie i reset cache
  • Odpowiedz
@zuchu666 ja zainstalowałem z tego linka z xdaforums i śmiga. Ale teraz tak myślę, że chyba Vanced Manager nie miał uprawnień do instalacji i może dlatego (miałem update systemu niedawno, ale też nie pytało mnie o nadanie uprawnień). Chociaż chyba instalacja jest dopiero w kolejnym kroku, po patchowaniu. Już sam nie wiem, strzelam. Tak czy siak ta gotowa instalka z XDA działa.

Też nie mam roota i poprzednie wersje Vanced nie
  • Odpowiedz
@January-zwiedza-szpary: czyli wszystko jasne. Teraz ten manager widocznie musi mieć roota. Szkoda że o tym nikt nie pisze. Wczoraj walczyłem z tym ze dwie godziny i dałem sobie spokój. Dziś spróbuję to wziąć z XDA. Skoro u ciebie działa to u mnie też powinno
  • Odpowiedz